Boris Kovačev / Hanza Media
OPET NAJBOLJI

Zagreb drugu godinu zaredom ima najljepši Advent u cijeloj Europi

Nakon što je lani prvi put proglašen najboljom europskom božićnom destinaciju, Zagreb je ove godine obranio titulu i to još boljom i raznolikijom ponudom.

Već drugu godinu zaredom glavni grad Hrvatske je skupio najviše glasova na portalu European Best Destination. Ove godine svoj je glas dalo više od 180 tisuća ljudi, a Zagreb je prestigao 21 grad među kojima su i Beč, Strasbourg, Prag...

Zagreb, 261116.
Kao i prethodnih godina grad je manifestacijom Advent u Zagrebu donijeo carobnu atmosferu adventa i predblagdanskog razdoblja. Na vise lokacija odvijat ce se zabavni i kulturni sadrzaji za posjetitelje.
Na fotografiji: lampice na Zrinjevcu.
Foto: Sandra Simunović / CROPIX
Sandra Simunović / Hanza Media / CROPIX

Advent u Zagrebu započeo je 26. studenog paljenjem božićnih lampica na Zrinjevcu. Ove godine izbor je veći nego ikad, a brojne lokacije diljem grada aktualne su po prvi puta - Novi Zagreb, Tunel Grič, Martićeva ulica, skrivena dvorišta diljem Gornjeg grada te Vranicanijeva poljana i Oktogon. Radi lakšeg snalaženja u ovogodišnjoj bogatoj ponudi provjerite što sve trebate posjetiti, za ljubitelje mode tu je Modni Advent u Oktogonu, a za sve koji vole dobro pojesti imamo i gastro vodič po ovogodišnjem Adventu.

Linker
19. travanj 2024 03:11