Promo
SNEAKEROOM

Zagreb postaje centar ulične kulture: Održava se prvi festival posvećen tenisicama

Ono što svjetske metropole njeguju već godinama sada dolazi i u naše krajeve, točnije u Zagreb gdje će se po prvi puta održati festival tenisica i ulične kulture.

Studentski Centar u Zagrebu tako postaje mjesto na kojem će se održati prvi Sneakeroom. Kolekcije rijetkih primjeraka tenisica istinskih kolekcionara (sneakerheadova) iz regije i svijeta, plesne radionice, radionice slikanja grafita, zabavni program kojeg od 10 sati ujutro garantiraju DJ-evi iz raznih europskih zemalja koje dovodi Fresh Island Festival, a od 19 sati u SC-u nastupaju hrvatska i svjetska imena hip-hop scene poput Bolesne braće, Bad Copyja, Stoke, Dregermajstera, Buntaija i mnogih drugi, dok su posebni gosti Vojko V i Krankšvester.

Promo

Tenisice više nisu samo dio sportskog i rekreativnog looka, one su već dugo vremena osnovni dio outfita streetstylera, sneakerheadova, a više nije neobično niti kombinirati ih i poslovnom svijetu, pa ih tako nerijetko nosimo uz haljine ili odijela.

Promo

Promo
Stoka

Jedan od najvećih sneakerheadova, popularni DJ Umek, Zagrebu će predstaviti dio svoje kolekcije tenisica, baš kao i jedan od najvećih svjetskih kolekcionara tenisica Andre Ljuština, poznatiji kao Croatian Style. Obojica će na Sneakeroomu pokazati komade iz kolekcija koji će biti poslastica za prave obožavatelje sneaker kulture.

Promo
Scavenger

Lifestyle odjevne kolekcije prezentirat će i brendovi Tire Calligraphy, Motika, Ulice i Chypka, dok će svoje umijeće 3D printa pokazati dečki iz D3Stooges3D, a umijeće čišćenja tenisica Sole Cleanic iz Slovenije i domaće snage Shoestorea.

Gameri će doći na svoje u Gameroomu gdje će imati priliku odigrati koju igru, a odrasli i djeca će uz ekipu Graffita na Gradele učiti kako crtati grafite raznim tehnikama te se iskušati u plesu kroz breakin' radionice.

Sneakeroom donosi i nove kolekcije tenisica te odjevnih predmeta partnera festivala Shoostera i NOSS-a i brendova poput adidasa, Reeboka, Sauconyja i Conversa. Uzal na događaj cijeli dan je besplatan!

Promo
Yeezy-Busta

Promo
Bad Copy

Linker
20. travanj 2024 02:42