LJETO U METROPOLI

Zagreb se budi: Bundek i njegova ljetna pozornica oživjet će grad u ritmovima Meksika i Kube

Miljenici publike Mariachi Los Caballeros i Ricardo Luque & Amigos na Bundek donose duh Meksika i Kube, a za one željne kulturnog uzdizanja, tu su operni pjevači i pjevačice Lidija Horvat Dunjko, Blanka Tkalčić, Siniša Galović i Ronald Braus.

Program Ljetne pozornice Bundek u Zagrebu nastavlja se s najljepšim arijama iz opereta Šišmiš, Vesela udovica i Grofica Marica koje će u 21 sat izvesti članovi opernog komornog kazališta Opera B.B. - sopranistica Lidija Horvat Dunjko, mezzosporanistica Blanka Tkalčić, tenor Siniša Galović i bariton Ronald Braus uz Orkestar mladih glazbenika i dirigenta Darijana Ivezića.

Sve ljubitelje operete očekuje bogati program, a dolazak su najavili i naša poznata kazališna, televizijska i filmska glumica i pjevačica Mila Elegović, kazališna, televizijska i filmska glumica Ankica Dobrić, naš baletni plesač, pedagog i koreograf Dinko Bogdanić te mnogi drugi.

image
Bogat program čeka vas na Bundeku.
ANTE DELAC

U četvrtak, 22. srpnja na obale Bundeka duh Meksika i Kube donijeti će Mariachi Los Caballeros i Ricardo Luque & Amigos. Dvostrukim programom Ricardo i Caballerosi zapalit će publiku Ljetne pozornice Bundek te posjetiteljima prirediti pravi meksičko-kubanski spektakl.

Vrući latino ritmovi čekaju vas od 21 sat, stoga ne propustite dvostruku glazbenu poslasticu koja će napuniti tribine Ljetne pozornice Bundek.

Čitajte i: Odlična hrana i odmor za dušu i tijelo: Posjetili smo Šibenik, Zlarin i Jadriju - otkrivamo što ne smijete propustiti

Čitajte i: Na Exit festivalu proveli znanstveno istraživanje: Samo jedan zaraženi, a širenja virusa nije bilo

U petak, 23. srpnja program zatvara Tamburaški orkestar HRT-a pod dirigentskom palicom maestra Siniše Leopolda uz soliste Dragu Diklića i Josipu Lončar. Na programu su najljepše pjesme posvećene Zagrebu.

Osvježite ljeto koncertima na jezeru

Koncerti počinju u 21:00 sat. Ulaz na sve programe je slobodan, ali će biti kontroliran te ograničen u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama. Iz istih razloga broj sjedećih mjesta bit će ograničen. Prema uputama HZJZ-a bit će provedena i evidencija posjetitelja, pa se svi zainteresirani mole da dođu na vrijeme kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve.

image
Ljetna pozornica Bundek
LJETNA POZORNICA BUNDEK
image
Ljetna pozornica Bundek
LJETNA POZORNICA BUNDEK
Linker
15. travanj 2024 06:38