Aleksandar Kerekeš Keky
ČETIRI RASPRODANE ARENE

Zdravko Čolić obara rekorde: Ulaznice su planule nevjerojatnom brzinom

Jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji još je jednom potvrdio svoj zvjezdani status nakon što je rasprodao čak četiri nastupa u Stark Areni, a zbog velikog interesea otvoren je još jedan termin.

Interesi za koncerte Zdravka Čolića ne prestaju. Ulaznice za četiri nastupa u najvećoj dvorani u regiji planule su nevjerojatnom brzinom, a publika je i dalje u potrazi za svojim mjestom na najvećem spektaklu. Želja obožavatelja, najvećoj glazbenoj zvijezdi, uvijek je bila zapovijed pa je tako otvorio i datum za peti koncert, koji će održati 27. prosinca u Stark Areni.

Čolić je od početka svoje karijere bio rekorder u broju koncerata, prodanih albuma i hitova od kojih neki žive pola vijeka.

Ovakav uspjeh i ne treba čuditi. Još od prve velike turneje davne 1978. godine na kojoj je promovirao rekordni album "Ako priđeš bliže" rasprodan u više od milijun primjeraka, do današnjeg dana niže uspjehe. Ankete časopisa proglašavale su ga za najdražu osobu, a Čolin lik krasio je i brojne naslovnice. Djevojke bi padale u nesvijest kada bi ga vidjele, ali je bio zvijezda čiju popularnost i uspjeh nisu pratili očekivana bahatost i arogancija. Snimio je 15 studijskih albuma, održao tisuće koncerata i prodao milijune albuma, kilometre ploča i drugih nosača zvuka!

Ulaznice za 5. koncert, 27. prosinca u Stars Areni su od danas u prodaji na blagajni Stark Arene, svim prodajnim mjestima Ticket Visiona i online na: www.tickets.rs po istim cijenama.

Linker
18. travanj 2024 14:56