Vi to zaslužujete

Gloria i Falkensteiner Hotel & Spa Iadera ispunjavaju želje: Darujemo vam romantični bijeg na more za dvoje

Čarobna lokacija, decentan i impresivan interijer Falkensteiner Hotela & Spa Iadera, prostrani AcquaPura SPA i sve divote koje vas ondje čekaju - zima je stvorena za SPA užitke!

Elegantno, prostrano i ugodno okruženje AcquaPura SPA na čak 6.000 m2 u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera u Petrčanima, nedaleko od Zadra, oduševit će vas s čak 17 prostorija za različite tretmane, tri privatna SPA suita i više prostorija za relaksaciju u kojima se poslužuju opuštajući čajevi te suho i svježe voće nakon tretmana. Tu je i vodeni svijet sa šest bazena, od kojih je jedan bazen s morskom vodom, sauna svijet s jedinstvenom panorama saunom smještenom ispod zemlje s prekrasnim pogledom na zadarski arhipelag, slanom saunom, Bio saunom, herbal finskom saunom i modernom interpretacijom turskog hamama.

A sve to možete iskusiti i doživjeti iz prve ruke...

Kako? Pratite Instagram profil portala Gloria i osvojite jedno noćenje za dvije osobe s doručkom i večerom uz korištenje wellnessa u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera i iskoristite nagradu u razdoblju od 11. veljače do 11. travnja 2022.

Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil Gloria.hr u razdoblju od 27. prosinca 2021. do 2. siječnja 2022.
  • Ispod Instagram objave kojom vas pozivamo da se prijavite na natječaj opišite nam svoj idealan odmor.
  • Sretnog dobitnika objaviti ćemo na Instagram profilu Gloria.hr u ponedjeljak, 3. siječnja 2022.

Detalje pravila nagradnog natječaja pogledajte ovdje.

image

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

PRESS MIRAN KAMBIC


Otkrili smo najljepšu zimsku wellness priču!

Divna, tajnovita kultura kupanja porijeklom iz starog Orijenta u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera je poseban užitak. Arapska riječ hamam znači grijanje i kupanje te simbolizira opuštanje, osjećaj ugode i čistoću. U hamamu se tijelo i duh regeneriraju u blagoj toplini i na nježnom svjetlu. Ogrnuti samo u pestemal, tradicionalnu hamam maramu, uživajte u peelingu tijela s lokalnim prirodnim sastojcima poput smilja, lavande, morske soli i pomoću specijalne rukavice kese i masaže toplom sapunicom.

image

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

PRESS

Sklad i harmonija čiste vode

Tek kada su naše stanice optimalno opskrbljene vodom i zrakom osjećamo se snažno i zdravo. U AcquaPura SPA svijetu glavnu ulogu ima voda. Ona je eliksir života prožet senzacionalnim učincima. Potiče prokrvljenost, aktivira izmjenu tvari i igra glavnu ulogu u blagostanju organizma. Čista jadranska voda, poznata po svojoj jedinstvenoj kvaliteti i vitalizirajućim sastojcima, temelj je tretmana za lice i tijelo. Piling na bazi morske soli, tretmani od lavande i ružmarina, bazeni punjeni desaliniziranom morskom vodom – Punta Skala ekološki je resort gdje se uvažava i poštuje sklad i snaga prirode.

Pogledajte što možete iskusiti.


Uz nezaboravno SPA iskustvo, boravak u Falkensteiner resortu Punta Skala i svjež morski zrak dat će vam osjećaj slobode; tu je i duga morska šetnica, vrhunski smještaj, odlična mediteranska gastronomija te mnoštvo sportskih sadržaja - savršena kombinacija, zar ne? Sretno!

Linker
17. travanj 2024 01:28