PRIVATNI ALBUM
Putovanje

Morana Zibar pokazala nam je fotografije s puta: Lovkinja iz ‘Potjere‘ odmara s obitelji na krstarenju Egiptom

Strastvena kvizašica jedino žali što uživo nije vidjela nilskog krokodila koji je česti motiv egipatskih freski.

- Na kraju naporne godine počastila sam se nezaboravnom avanturom i - kratkim rukavima u zimskom periodu. Mojoj kćeri želja je bila vidjeti piramide i sfinge, a svi zajedno uživali smo u krstarenju Nilom i obilasku drevnih hramova. Putujte, jer putovanja nesumnjivo šire vidike i znanje - kazala je Morana Zibar (45), lovkinja iz HRT- ovog kviza ''Potjera'' koja je Novu godinu sa suprugom Filipom Tomšićem i kćeri Katjom dočekala u Egiptu. A jedino žali što nisu vidjeli krokodile jer kako je rekla, svi su izmješteni u jezero Nasser, najveće umjetno jezero na svijetu koje se nalazi na jugu zemlje.

image

Morana Zibar na krstarenju Egiptom s kćerkom Katjom i suprugom Filipom Tomšićem.

PRIVATNI ALBUM

Posjetili su brojne znamenitosti kao što su Luksor, Karnak, Asuan i Edfu, a Morana je nesumnjivo produbila svoje ionako opširno znanje o zemlji faraona.

Budućim natjecateljima ''Potjere'' sigurno neće biti lako ako ih dopadne pitanje o tome tko je gradio sve te silne hramove, kada su otkriveni i kada su vladali brojni faraoni, jer Morana sve to sada ima u malome prstu.

image

Egipatski hramovi oduševili su strastvenu kvizašicu.

PRIVATNI ALBUM

Glumački debi

Morana Zibar krajem godine okušala se i kao glumica u predstavi ''Zagrizi u bajku: Božić kod Ivice i Marice'', gastro priči za djecu u kojoj se promovira blagdanski ugođaj i kultura stola, a ona u njoj igra - puricu.

Čitajte i: Morana Zibar vodi nas u Krakov: Oduševio ju je Kraljevski dvorac, rudnik soli i lokalna gastronomija

image

U raljama Nilskog krokodila kojem prijeti izumiranje.

PRIVATNI ALBUM

- Čisti sam antitalent za pjevanje ples i glumu, ali se nadam da će moji pokušaji u tom smjeru nasmijati publiku. Sandri i meni ovo će biti glumački debi i priznajem da imam tremu, ali i neko pozitivno uzbuđenje i jedva čekam da krenemo - kazala je uoči premijere strastvena kvizašica koja u predstavi igra s food blogericom Sandrom Rončević i glumicom i redateljicom Petrom Radin koja ju tu duhovit priču i osmislila.

image

Lovkinja je s obitelji u Egiptu dočekala i Novu godinu.

PRIVATNI ALBUM

A kako je Morana i odlična kuharica i gastro sveznalica nema sumnje da u Egiptu uživa i u tamošnjim specijalitetima i lokalnoj hrani. Obožava razne egzotične začine tako da će oni biti sigurno jedan od suvenira s kojima će se vratiti sa svoje afričke avanture.

Linker
04. lipanj 2022 10:57