NAGRADNA IGRA

Osvojite vikend putovanje i istražite čarobnu Istru ili posjetite Jankovac u Slavoniji

Želite li odahnuti od posla i obaveza i barem jedan vikend se dobro opustiti? Kupujte u Arena Centru i osvojite putovanje za dvoje. Svatko tko 8.-11. listopada potroši više od 100 kuna u Arena Centru ulazi u nagradnu igru. Detalje pronađite na dnu ovog članka.

OTKRIJ ISTRU

Istra je savršen spoj morskih i kontinentalnih prirodnih ljepota čiji je obilazak omiljena aktivnost turista, a idealna je destinacija za ispunjen vikend odmor. Od gastronomske ponude, razne vrste sireva i hladnih jela istarski su specijaliteti poznati u čitavom svijetu, a Istarska i Kvarnerska kuhinja predstavljaju posebnu vrstu hrvatske kuhinje: to je spoj kontinentalnoga i mediteranskog. Ove regije bogate su iznimnom ribom i morskim plodovima. Najvrjednije vrste koje se mogu naći na sjevernom Jadranu su škampi, lignje i školjke iz Limskog kanala. Svakako najpoznatiji gastronomski dragulj Istre su tartufi koje možete kušati na izvornim lokacijama unutrašnjosti Istre.

Obogatite svoj doživljaj Istre izletom u unutrašnjost poluotoka te upoznajte zelenu stranu, prekrasan krajolik i skrivene čari unutrašnjosti Istre. Pitoreskni gradići i sela nalaze se na vrhovima brda s kojih se pruža spektakularan pogled. Započnite od srednjovjekovnog Grožnjana u kojem možete uživati u umjetnosti u svim njenim oblicima među povijesnim ulicama, a zatim nastavite svoj izlet u poznati srednjovjekovni grad u unutrašnjosti, Motovun. On je ujedno najpoznatiji po ljetnom filmskom festivalu i tartufima, ali i po predivnoj povijesnoj arhitekturi.

Nemojte zaobići Pazin, upravno središte istarskog poluotoka u kojem možete istražiti drevni dvorac uz pogled na Pazinsku jamu, jedinstven geomorfološki fenomen. Za dodatnu dozu adrenalina isprobajte žičani spust preko jame.

Aktivniji odmor ispunjen biciklizmom i planinarenjem nudi vam Park prirode Učka gdje možete planinariti do samoga vrha i uživati u nevjerojatnom pogledu koji oduzima dah!

Ukoliko želite osvojiti ovo putovanje, zaigrajte nagradnu igru Arena Centra.

Nagrada uključuje:

  • Vikend u Istri i noćenje u hotelu

Rok iskoristivosti nagrade je do 31.3.2019.

U PLANINE U JANKOVAC

Ako ste više raspoloženi za planinarenje po unutrašnjosti zemlje, svakako predlažemo izlet u planinarski dom Jankovac. Visoravan je smještena na sjevernoj padini Papuka u blizini Podravske Slatine, 100 km zapadno od Osijeka na 475 m nadmorske visine. Najbliže selo je Slatinski Drenovac, odakle vodi cesta do Jankovca a zatim preko prijevoja na južnu stranu Papuka u selo i izletište Velika.

Današnji planinarski dom na Jankovcu jedan je od najljepših planinarskih domova u Republici Hrvatskoj, a prvi planinarski dom na ovoj lokaciji sagrađen je prije više 80 godina. Jankovac je bogat hladnim izvorima i bistrim potocima, a stoljetne bukve slavonske šume u potpunosti će vas relaksirati.

I ovo putovanje možete osvojiti, zaigrajte nagradnu igru Arena Centra.

Nagrada uključuje:

  • Dva puna pansiona za dvije osobe u Planinarskom domu Jankovac

Nagrada ne uključuje:

  • Boravišnu pristojbu 8kn po osobi po danu

Rok iskoristivosti nagrade je do 31.3.2019.

ZNATE LI KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOJ IGRI?

Kupujte u Arena Centru i osvojite putovanje za dvoje. Svatko tko 8.-11. listopada potroši više od 100 kuna u Arena Centru ulazi u nagradnu igru. Za sudjelovanje u ovom krugu i ovim destinacijama, dovoljno je upisati broj računa i svoje podatke kod hostesa u Arena Centru ili u obrazac na stranici, u periodu između četvrtka 8.11.2018. u 16:00 sati i petka 9.11.2018. u 15:59 sati.

Linker
20. travanj 2024 02:12