Press Foto, Facebook
Vikend izlet s mališanima

Pet seoskih imanja u Hrvatskoj koja će zabaviti vašu djecu, a vas očarati

Domaća hrana, upoznavanje domaćih životinja, svjež zrak, vožnja seoskim kolima...vaša djeca obožavat će vikend u seoskoj atmosferi!

Ako vam je već dosta posjeta igraonicama i šetnji parkom te sa svojim klincima želite provesti zabavan vikend na svježem zraku, razmislite o posjetu nekom od čarobnih seoskih imanja koja se nalaze diljem Hrvatske.

Seoski turizam cvate već desetak godina i to s punim pravom - odmak od užurbane svakodnevice, smoga i tehnologije najbolji je način da razbistrite um, ponovno spoznate što znači opuštanje i posvetite pažnju onima koje volite, bez ometanja.

Još ako imanje koje odaberete ima i domaće životinje, za vaše najmlađe izlet na selo mogao bi se pretvoriti u nezaboravno iskustvo!

Ovih pet imanja nude domaću hranu i fantastičan provod pa će lica velikih i malih bez greške razvući u zadovoljan osmijeh.

1.) Vukov breg, Međimurje

Nerazvikan, ali neodoljivo šarmantan, Vukov breg pravo je mjesto za proslavu rođendana i krstitki, ali i za vesela okupljanja većih obitelji. Na prekrasnom seoskom imanju Vukov breg u Međimurju, koje možete iznajmiti po želji, na svježem će se zraku dobro zabaviti cijela obitelj, a pogotovo djeca. Oduševit će vas fina, domaća hrana i domaće vino, a djecu koja se igraju na simpatičnom ograđenom igralištu moći ćete paziti dok istovremeno uživate u pogledu na vinograde i zelenilo. Kad zatopli, moći ćete se i sunčati uz mali bazen, dok se vaši mališani veselo brćkaju.

/ Službena fotografija

2. Šarićevi dvori, Primošten

Posjetite Šarićeve dvore u Primoštenu i pokažite svojoj djeci kakve sve ljepote krije Šibensko-kninska županija. U zoološkom vrtu najmlađi se mogu podružiti s magarcima, kokošima i kornjačama dok se roditelji mogu zabaviti uz boćanje ili šetnju vinogradom. Želite li pogledati kako izgleda ovo divno imanje, pogledate Giulianov spot "Ćutin Se Lipo"!

Službena stranica Šarićevi dvori

3. Dva Potoka, okolica Zagreba

Ako ne možete izdvojiti dva dana za vikend na selu, skoknite do izletišta Dva Potoka, koje odiše pravom seoskom atmosferom. Dva Potoka u Zaprešiću popularna su destinacija za roditelje s malom djecom i to iz više razloga! Dječje igralište, tobogan, mali zoološki vrt i dobra hrana, taj mali raj nudi sve što je potrebno za savršen vikend.

Dva Potoka

4. Kezele, Moslavina

Iznenadite obitelj izletom u Moslavinu, gdje vas čeka seosko imanje Kezele! Veliko dječje igralište, sportski tereni, staja s domaćim životinjama, sportski rekviziti, organiziramo jahanje i vožnju traktorom uz obilje dobre hrane, recept su za nezaboravan provod. Šarmantne kućice i nestvarno zelenilo priuštit će vam divna sjećanja za cijeli život.

Facebook, Kezele

5. Korablja Tišinić, okolica Petrinje

Veliki zaljubljenici u životinje svakako bi djeci trebali priuštiti izlet na imanje Korablja Tišinić. Tamo slobodno šeću ljama, krdo jelena lopatara i dva prekrasna psa tornjaka, a u malom ZOO-u možete vidjeti ukrasne kokoši i fazane. Djeca do mile volje mogu skakati u dvorcu na napuhavanje, a cijela obitelj uživati u odličnoj gastronomskoj ponudi i prespavati na selu..

Korablja Tišinić, Facebook

Klikom istražite ova vesela seoska imanja!

Linker
06. ožujak 2024 09:51