FILIP BRALA
Aktivno u sezonu

Turizam u novom normalnom: Besplatni antigenski testovi dostupni za goste Falkensteiner hotela

Tvrtka Falkensteiner uvela novu strategiju testiranja u svojim hotelima i kampu, od početka travnja svi njihovi gosti u Hrvatskoj imaju mogućnost napraviti i besplatan antigenski test odmah po dolasku u hotele.

Sigurnost i zdravlje gostiju i zaposlenika na prvom mjestu! Međunarodna hotelska grupa Falkensteiner početkom travnja uvela je novu strategiju testiranja koja se temelji na važećim preporukama EU.

Uz redovno testiranje svih zaposlenika ova inicijativa uključuje i mogućnost besplatnog testiranja za sve goste na dan dolaska u hotel. Preporuka je prilikom dolaska pokazati negativan rezultat antigenskog ili PCR testa, koji je napravljen najkasnije 48 sati prije dolaska. Potvrda cijepljenja protiv koronavirusa ili dokaz o imunitetu također su poželjni za pokazati.

image
Falkensteiner hoteli
FILIP BRALA

Od 1. travnja svi gosti Falkensteiner hotela u Hrvatskoj imaju mogućnost napraviti i besplatan antigenski test odmah po dolasku u Falkensteiner hotele.

"Sigurnost i zdravlje naših gostiju i djelatnika naš je prioritet u svakodnevnom poslovanju, a od početka globalne pandemije u svakom segmentu poslovanja, prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, provodimo i stroge higijenske i sigurnosne mjere u svrhu dodatne zaštite zdravlja gostiju i naših djelatnika.

image
Falkensteiner hoteli
FILIP BRALA

Siguran postupak

Osiguranje besplatnih brzih antigenskih testova koji su priznati na razini EU i za prelazak granice, naš su dodatni doprinos stvaranja sigurnijeg okruženja i ugodnijeg boravka gostiju u našim hotelima”, rekla je Slađana Sudar, Cluster Marketing Manger Falkensteiner resorta Punta Skala.

Čitajte i: Putovanje van ovog svijeta: Prvi hotel u svemiru trebao bi ‘otvoriti vrata‘ 2025. godine

Čitajte i: Stručnjaci predviđaju trendove za 2021.: Ljuta hrana, mini vjenčanja, nomadska putovanja i horoskop

Sve detaljne informacije o besplatnom antigensku testu gosti će dobiti već na recepciji. Testiranje se provodi uz asistenciju medicinskog osoblja ili samostalno. Rezultati ovih testova dostupni su u roku od 15 minuta, a sam proces potpuno je bezbolan i siguran. Za potrebe povratka u domicilne zemlje gostima se osigurava službena potvrda validnosti testa za prelazak granice.

Pogledajte video

U suradnji s ekspertima još na početku pandemije izrađeni su standardi i procesi za siguran i ugodan odmor u Falkensteiner hotelima i kampu. Uz to, Falkensteiner hoteli nositelji su oznaka Safe Stay in Croata i Safe travel koje izdaje Ministarstvo turizma i sporta i koje potvrđuju poštivanje svih sigurnosnih protokola baziranih na smjernicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Svjetskog vijeća za putovanja i turizam.

Ovom inicijativom, uz ekskluzivnost i prostranost lokacija, Safe hotels program te vrhunsku uslugu, postignuta je najviša razina sigurnosti - Falkensteiner je pravi odabir za bezbrižan odmor. Više informacija može se pronaći na stranicama.

Linker
18. rujan 2021 18:48