Foto: screenshot/ stadtlandwirtschaft.wien
PAMETNA APLIKACIJA

Aplikacija uz koju ćete najbrže pronaći proizvode iz cijele regije

Bečka poljoprivredna komora razvila je novu aplikaciju koja će pomoći kupcima pri nalaženju regionalnih proizvoda. Tako aplikacija pokazuje gdje se sve nalaze tržnice, trgovine delikatesa, najbliži vinski podrumi ili poljoprivredna gospodarstva. Besplatna aplikacija i internetska platforma navode oko 80 regionalnih proizvođača.

Pročelnica zadužena za Bečke tržnice Ulli Sima naglašava kako Bečani očekuju zdrave, kvalitetne, genetski nemodificirane namirnice poznatog podrijetla te da nova aplikacija olakšava kupnju regionalnih proizvoda na tržnicama i kod poljoprivrednika. Potražnja potrošača za regionalnim namirnica u neprestanom je porastu. Srećom, bečka se poljoprivreda odlikuje nevjerojatnom raznolikošću. Šestina ukupne površine Beča se obrađuje, a više od 80 poljoprivrednika, pčelara, vinara, uzgajivača voća, povrća i gljiva, koji su navedeni na aplikaciji, svakodnevno svojim visokokvalitetnim proizvodima obogaćuju kvalitetu življenja svojih sugrađana.

Aplikacija je besplatna, a više o njoj na internetskoj stranice Bečke gradske poljoprivrede: http://www.stadtlandwirtschaft.wien/

Linker
25. travanj 2024 07:53