Foto: Reuters/Hanza Media
NOVI APPLEOV TELEFON DOSTUPAN I U HRVATSKOJ

Ovo je 5 najkorisnijih dodataka za iPhone7

Najnovija Appleova uzdanica, dugo iščekivani iPhone7 od danas je dostupan i u Hrvatskoj. Vjerojatno ste već sve čuli o inovacijama koje su u njega ugrađene, o vodootpornosti, kameri koja funkcionira odlično čak i pri slabijem svjetlu te nedostatku standardnog 3,5 mm ulaza za slušalice, a mi vam donosimo pregled pet dodataka s kojima ćete uživanje u svojem novom telefonu podići na sasvim novu razinu.

  1. Tech21 Evo Wallet Case : Ako vam telefon često ispada iz ruke, ovo bi mogao biti dodatak koji će vam uštedjeti mnogo živaca, ali i novca. Uz to što dobro izgleda, ova maska je i vrlo praktična i otporna. Materijal od kojega je napravljena zaštitit će vaš iPhone od pada s tri metra visine bez ikakvih posljedica, a možete je koristi i kao novčanik budući da ima mnogo utora za kartice. Dostupna je varijanta za iPhone7 i za iPhone7 Plus.

  1. Apple iPhone 7 Smart Battery Case: Nije loše odmah kupiti Appleovu masku s ugrađenom baterijom. Ona će se iskupiti za ružnu grbu na pozadini telefona time što će udvostručiti vrijeme koje možete provesti bez punjača. Postoji crna i bijela verzija.
  1. Nomad Key for iPhone: Uz ovaj gadget ćete se zauvijek riješiti stresa koji prouzroči zaboravljanje punjača. Dizajniran tako da se spoji na privjesak za ključeve, ovaj čvrsti i solidni punjač je kompatibilan sa svim Appleovim proizvodima.
  1. Anker Bluetooth adapter: Ovaj Bluetooth adapter ima standardni ulaz za slušalice pa vam tako omogućava da koristeći iPhone7 uživate u svojoj omiljenoj glazbi preko svojih najdražih slušalica s kabelom. Baterija mu traje i do 11 sati što ga čini pouzdanim izborom za svaki dan.
  2. Bose QuietComfort 35 Wireless Noise Canceling Headphones: Serija QuietComfort je zlatni standard po pitanju redukcije buke iz okoline, a posljednji model je konačno bežični. Ove slušalice lijepo “sjedaju“ na uho, dizajn je elegantan, a baterija dugo traje. Zvuk se može dobro podešavati tako da su prikladne za svaki tip sadržaja. Nisu baš jeftine, ali su najbolje u svojoj katgoriji.
Linker
25. travanj 2024 01:34