Youtube
NA MOBITELIMA

Stiže nova verzija popularne igre The Sims

Nova verzija popularne igre The Sims stiže na mobitele: jednostavno nazvana The Sims Mobile, igra je od jučer dostupna u Brazilu, a nakon toga će uskoro postati dostupna i u ostatku svijeta – na iOS i Android uređajima.

Tvrtka EA Games još uvijek nije otkrila detalje, ali će se mobilna verzija temeljiti na The Sims 4 "Legacy Challenge", odnosno igrači će imati zadatke vezane uz izgradnju i održavanje obitelji kroz generacije. Bit će besplatna i sadržavat će i društvene elemente jer će igrači moći postati najbolji prijatelji i u virtualnom svijetu sa svojim najboljim prijateljima. Također, uključuje i tipične Sims značajke kao što su dizajniranje likova i osmišljavanje doma.

Ovo nije prvi put da je popularna igra dostupna na mobilnim uređajima i potpuno besplatna: 2011. godine The Sims Freeplay je lansiran na iOS sustavima prije nego se proširio na ostale platforme. The Sims Mobile, barem prema teaseru, će nuditi iskustvo koje je serijal i pretvorilo u jednu od najprodavanijih igara – a uskoro bi trebao biti dostupan i na vašim mobitelima.

Linker
11. travanj 2024 14:41