Horoskop

Veliki godišnji horoskop za 2022.: Rakovi će imati ljeto puno kušnji, vraća im se osoba iz prošlosti

Što vašem horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi, pročitajte u velikom horoskopu za 2022. godinu koji vam darujemo uz novi broj magazina Gloria.

SRETNA BOJA

Srebrnosiva je vaša boja kad je riječ o modnim detaljima, dekoracijama za stan i vašem metalnom ljubimcu.

LJUBAV I BRAK

Očekuju vas iznenađujući preokreti već od samog početka godine. Bilo da ste sami ili zauzeti, netko iz vaše prošlosti vratit će se u vaš život tražeći da ponovno obratite pažnju na njega. Ljeto će biti prepuno kušnji, posebice ako ste emotivno nesigurni i opterećeni sumnjom u partnera i zajedničku budućnost. Materijalne okolnosti imat će velikog utjecaja na razvoj ljubavnog odnosa.

Ako vam je brak u krizi, putovanje s partnerom moglo bi unijeti potrebnu bliskost i romantiku u vaš odnos. Samci će u travnju upoznati osobu kojoj će teško odoljeti.

KARIJERA I NOVAC

Tranzit Jupitera u Ribama donijet će poticaj koji ste čekali. Prva četiri mjeseca pogodna su za promjene, bilo da je riječ o prelasku na drugu poziciju, novom poslu ili čak osamostaljenju. Nove okolnosti ispunit će vas zanosom, motivirajući vas da se pokažete u najboljem svjetlu. Poželjno je da budete fleksibilni i otvoreni za rad s novim tehnologijama ili metodama rada, posebice tijekom studenog i prosinca. Tijekom proljeća i ljeta čuvajte se konkurencije.

LJEPOTA I ZDRAVLJE

Vodite računa o redovitom vježbanju i pridržavanju mjera zaštite. Okružite se osobama koje neće sputavati vaš duh. Godit će vam masaža, kozmetički tretmani i plivanje. Čuvajte kosti i zglobove.

Čitajte i: Godišnji horoskop samo uz novu Gloriju! Što nam predviđaju zvijezde, brojevi i kineski znakovi u 2022.?

image

Ksenija Pajić

BORIS KOVACEV/CROPIX

KSENIJA PAJIĆ (30. LIPNJA 1961.)

Idućih dvanaest mjeseci obilovat će proturječnim planetarnim utjecajima, koji će prilično izmoriti svestranu glumicu. Kad joj budu cvjetale ruže u karijeri, bit će teškoća u privatnom životu - i obrnuto. Najpovoljnije razdoblje za nju je sredina proljeća kada će učvrstiti svoj umjetnički status, ali i ostvariti privatne želje.

BROJ SREĆE 1

Predstavlja liderstvo i pokretački duh koji će u vama probuditi planetarna kretanja. Iskustva povezana s njim urezat će vam se u sjećanje.

TAJNA ŽELJA

Imat ćete jaku želju da napustite stare obrasce života. Htjet ćete disati punim plućima i napokon se suprotstaviti onima koji vas sputavaju.

U DOBRIM DANIMA

Maštoviti, odlučni, romantični, velikodušni, intuitivni.

U LOŠIM DANIMA

Namrgođeni, zatvoreni, sitničavi, ćudljivi, cmizdravi.

NAJBOLJI MJESEC

Druga polovina travnja razdoblje je kad će vam se planovi ostvarivati kao podmazani. I ljubavna veza i poslovna suradnja mogle bi niknuti iz prijateljskog odnosa. Vaše odluke nailazit će na odobravanje, a mišljenje na uvažavanje.

image

Danijela Martinović

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

DANIJELA MARTINOVIĆ (15. SRPNJA 1971.)

Nakon prekida četvrt vijeka duge veze s Petrom Grašom, nova godina donijet će joj znatno radosnija iskustva. Početkom travnja prijateljski nastrojeni Jupiter najavljuje dobre vijesti i povoljne preokrete. Ako želi unijeti korjenite promjene u svoj život, najbolje joj je da to učini u proljeće. Netko intenzivno misli na nju.

Što svakom pojedinom horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi, pročitajte u knjižici horoskopa za 2022. godinu koju vam darujemo uz novi broj magazina Gloria.

Linker
23. travanj 2024 21:44