Matej Dokić
U DUBRAVKINOM PUTU

Brojni poznati s nama su proslavili početak ljetne sezone i novi broj Glorije Glam

U divnom ambijentu zagrebačkog restorana Dubravkin put sinoć je održana promocija novog broja magazina Gloria Glam na kojoj se okupila krema domaće scene, a nisu je propustili ni Viktorija i Dino Rađa, koji krase naslovnicu novog broja.

U zagrebačkom restoranu Dubravkin put, u društvu poznatih lica, poslovnih partnera i prijatelja brenda, proslavili smo izlazak ljetnog broja magazina Gloria Glam, a zajedno s njim i početak ljetne sezone. Ljetnog ugođaja u hladovini Tuškanačke šume nije nedostajalo, a atmosferu je dodatno zagrijao glazbenik Saša Lozar, čiji je nastup bio iznenađenje za uzvanike.

Osim novog broja magazina Gloria Glam, čiju naslovnicu krase Viktorija i Dino Rađa, gosti su u Appeal korneru mogli prolistati i novi broj prvog časopisa za estetsku kirurgiju na čijoj je naslovnici Ella Dvornik.

promocija Gloria Glam i Appeal / Dubravkin put / Zagreb 18.06.2019. / foto: Maja Jurovic / Viktorija Radja i Dino Radja
Maja Jurović /
Viktorija i Dino Rađa

Promociju ljetnog izdanja nisu propustili ni Viktorija i Dino Rađa, a od poznatih lica stigli su Andrea Andrassy, Filip Juričić, Daniela Trbović, Barbara Kolar, Lana Gojak i brojni drugi.

promocija Gloria Glam i Appeal / Dubravkin put / Zagreb 18.06.2019. / foto: Maja Jurovic / Viktorija Radja
Maja Jurović

Uz novi broj, Glorija Glam i Nivea čitatelje daruju dizajnerskom ogrlicom LuLu Coutur s poludragim kamenom koji dolazi u neodljivim bojama.

Linker
21. travanj 2024 11:55