Mare Milin
GLORIA GLAM DONOSI:

Helena Šopar: Život satkan od paške čipke

Do svoje 32. godine ostvarila se kao top model, glumica i dizajnerica u čije je kreacije utkana tradicija njezinog rodnog otoka Paga, no Helena Šopar u ovom je trenutku najzadovoljnija kao - zaljubljena žena, a uskoro i supruga

U deset godina, koliko je šminkamo i friziramo na modnim snimanjima, nije se nimalo promijenila - zaključile su vizažistica Simona Antonović i frizerka Milena Maršić dok su završavale dotjerivanje Helene Šopar prije nego što će na plaži Borik u Malom Lošinju stati pred fotoaparat Mare Milin. Opuštenoj, razdraganoj i sigurnoj u sebe, nije joj teško u šest ujutro sjesti na stolac za šminkanje, i tek s malom stankom za ručak radni dan završiti malo prije ponoći. Premda sve više vremena posvećuje kreiranju odjeće za modnu marku koju je pokrenula sa sestrom Tamarom, posao modela još joj nije dosadio. Ljeto 2018. ipak će najviše pamtiti po udaji za Vjeku Zadru: manekenka rođena na Pagu i investicijski menadžer iz Zagreba posljednjih godina žive u Londonu, no za svadbeno slavlje izabrali su otok Brač. Helena govori tiho, no ostavlja dojam žene koja sigurno upravlja svojim životom.

Kakva je današnja Helena u usporedbi s onom na početku karijere, koliko je uključena u proces dizajniranja i nastajanja kolekcije Sopar, kako s budućim suprugom uspijeva održati stabilnu emocionalnu vezu, ali i kako zamišlja brak otkriva u intervjuu novom broju luksuznog dvomjesečnika GloriaGLAM.

Novi broj magazina GloriaGLAM čitateljicama daruje losion za samotamnjenje Biobaza.

Linker
17. travanj 2024 11:22