Matea Smolčić Senčar
U novom broju

Nikad iskreniji i nikad opušteniji: Viktorija i Dino Rađa otvorili su svoj intimni svijet za Gloriju Glam

Iako dijametralno suprotnih karaktera, košarkaška legenda i instruktorica fitnessa zajedno su više od dvadeset godina. Drugi su se njima bavili, a sami nikad nisu javno govorili o privatnom životu. Sada su, samo za Gloriju Glam, otvorili svoj intimni svijet.

Viktorija je antipatična i arogantna, a onaj njezin muž Dino stalno je namrgođen. U tu bi se rečenicu, otprilike, mogli sažeti oni zlonamjerni komentari na društvenim mrežama upućeni Viktoriji Đonlić Rađa, nekadašnjoj pjevačici i misici, a danas instruktorici fitnessa i finalistici showa "Ples sa zvijezdama", i njezinu suprugu Dinu Rađi, legendarnom sportašu čije je ime, ni manje ni više, upisano u košarkašku Kuću slavnih. Bez obzira na priznanja i postignute uspjehe, oni ističu kako se osjećaju kao potpuno "normalni", obični ljudi. A potvrdu da to i jesu, dobiju brzo od onih koji su ih tek upoznali. A kakvi bi trebali biti, pitaju se i čude oboje. Ne opterećuju se mišljenjem ljudi koje ne poznaju, no Dino priznaje da se ipak malo razljuti kad pročita da je Viktorija arogantna jer, kako kaže, ona je najtoplija i najbolja osoba koju je ikada upoznao.

Vjerojatno jedan od razloga za tu percepciju u javnosti leži u činjenici da su se mediji godinama bavili njihovom vezom i brakom, a da Viki i Dino nikada nisu pričali o svom privatnom životu. No, sada su za Gloriju Glam otvorili svoj intimni svijet.

Više od 20 godina ste zajedno. Pisalo se i nagađalo o vašoj vezi, vjenčanju... No vi nikad niste otkrili kako ste se upoznali.

DINO: Upoznali smo se u restoranu u Zagrebu. Bilo je to usput, nije trajalo ni 10 sekundi.

VIKTORIJA: Toni Kukoč nas je upoznao, a njega sam pak poznavala iz teretane. Sjećam se da sam na prvi trening došla našminkana pa me Toni poslao da se umijem i rekao da više nikad takva ne dolazim u teretanu. Toni i ja tada smo bili dovoljno dobri da se pozdravimo kad se sretnemo, kako je bilo i te večeri kad mi je prišao dok je bio u društvu s Dinom.

DINO: Nismo to tada ni registrirali. Ali zanimljivo je da smo oboje iz Splita, a naše vikendice u Ražnju udaljene su 50 metara jedna od druge. No ondje se nikad prije nismo sreli.

Dakle, dogodio se i neki "drugi put"?

DINO: A to je tek nevjerojatno. U to vrijeme bio sam jako dobar s jednom djevojkom. Kada bismo se htjeli čuti, ona je morala ići u stan k drugoj djevojci jer u svojem nije imala telefon. Ta druga djevojka bila je Viktorija, što ja, naravno, nisam znao. Jednom kad smo se dogovorili da ćemo se čuti, ona je zaboravila pa se na telefon javila Viktorija. Počeli smo spontano razgovarati, a ja sam potom sve češće zvao prijateljicu u vrijeme u koje se nismo dogovorili kako bih mogao pričati s Viki.

VIKTORIJA: Kad smo se prvi put čuli, mjesecima nismo prestali s razgovorima. Prošlo je mnogo vremena od toga do trenutka kad smo se vidjeli.

DINO: Napravio sam plan - zamolio sam njezinu prijateljicu s kojom je nosila reviju da je nakon toga izvede van na dogovoreno mjesto. Viktorija nije imala pojma zašto je toliko nagovara, ali ipak je došla. Čekao sam ih u autu na parkiralištu, a kad sam ih vidio da prilaze, upalio sam duga svjetla. Iako sam do tada iza sebe imao i karijeru i brak i nisam bio balavac, kako se Viktorija približavala, počele su mi se tresti ruke i nisam se mogao smiriti.

VIKTORIJA: A kad sam ga vidjela, doslovno sam kleknula jer su mi se koljena odsjekla.

DINO: Nije ni danas drugačije. Kad god je vidim da dolazi, klecaju mi koljena.

Viktorija, jesi li ikada imala osjećaj da si samo žena Dina Rađe?

VIKTORIJA: Ne, jer Dino to nikad nije dopustio. Iako, biti žena Dina Rađe velika je stvar u životu.

Nikad iskreniji i opušteniji intervju pronađite u novom broju magazina Gloria Glam koji vam, zajedno s Niveom, daruje dizajnersku ogrlicu LuLu Couture s poludragim kamenom u raznim bojama. Pratite nas i na Instagramu @gloriaglammagazine i dijelite s nama svoje glam trenutke pod #feelglam!

Linker
01. travanj 2024 23:23