Marko Grubišić
U NOVOM BROJU

Nove nade hrvatskog glumišta u novoj GlorijiGLAM isprobale frizure kakve dosad nisu mogle zamisliti

Ovo su mlade glumačke nade čija imena zvuče dovoljno internacionalno da krenu u osvajanje svijeta: Klara Mucci, Lana Meniga, Tara Thaller i Tesa Litvan uživaju u preobrazbama na sceni i pred kamerama, a snimanje prvog editorijala pružilo im je priliku da isprobaju frizure kakve dosad nisu mogle zamisliti na sebi

Već zahvaljujući tome kako im zvuče imena, Tesa Litvan, Tara Thaller, Lana Meniga i Klara Mucci mogle bi ostvariti internacionalne karijere. A kad se uzme u obzir i to kako izgledaju te koliko su talentirane, prepreka za svjetski uspjeh zapravo nema. One su nove nade hrvatskog glumišta, studentice zagrebačke Akademije dramske umjetnosti (osim Tare, koja je filmašima zanimljiva i bez formalnog glumačkog obrazovanja), i sve već naveliko rade, nastupaju u kazalištima, snimaju TV serije i filmove te polako kreću u svijet.

Svima im je izazov interpretirati likove koji su potpuno drukčiji od njih samih jer ih to tjera da istražuju i pomiču vlastite granice, pa im je i snimanje ovog editorijala omogućilo nešto slično - da isprobaju frizure kakve dosad nisu mogle zamisliti na sebi. Njihove duge, glatke i sjajne kose su se u rukama Milene Maršić preobrazile u nove oblike različitih tekstura i volumena. Frizure su inspirirane devedesetima i prvom erom supermodela, glamurozne su, ali će savršeno funkcionirati u svim prigodama koje se očekuje u najglamuroznijem i najveselijem mjesecu u godini.

Uz editorijal čije su glavne zvijezde četiri mlade hrvatske glumice, u novom broju magazina GloriaGLAM saznajte sve o biohackingu, fitnessu budućnosti, zavirite u dom hrvatskog Davis Cup izbornika Željka Krajana, a razgovarali smo i s pulskim chefom Davidom Skokom koji je prvi Hrvat sa svojom emisijom na kanalu 24Kitchen.

Linker
12. travanj 2024 17:35