Filip Juričić
 Maja Jurovic
opušteno modno druženje

Oaza luksuza kojoj nije odolio ni Filip Juričić: U čarobnoj modnoj šumi predstavljen novi broj magazina Gloria Glam

U čarobnom jesenskom ambijentu u prostoru Pervoi showrooma sinoć je održana promocija novog Gloria Glam magazina. Brojni poznati uzvanici uživali su na druženju, a ujedno je prezentirana i nova kolekcija Pervoi Butiquea.

U modnoj priči inspiriranoj čarobnom jesenskom atmosferom predstavio se novi broj magazina Gloria Glam čiju naslovnicu krasi glumica Nataša Janjić. Nakon što je postala majka, ovo je prvi intervju glumice, a za Gloriju Glam je otvoreno progovorila o majčinstvu, ženstvenosti i balansu privatnog i poslovnog života. U društvu partnera, poznatih lica i prijatelja, tako smo pozdravili jesen i otvorili novu sezonu.

Uz predstavljanje novog broja, uzvanici su uživali i u modnim novostima - Pervoi Butique prezentirao je svoju novu kolekciju u modnoj šumi. Elizabeta Brodić, Petra Srtan, Ana Radišuć, Ivan Alduk i Lana Puljić samo su neki od uzvanika koji su tijekom večeri uživali u ambijentu i slasticama iz kuhinje Ljupke Gojić Mikić, za slatke užitke pobrinuo se i Kandit sa svojom Ruby čokoladom, a na glam druženju pripremili smo kožu za novu, hladniju sezonu i isprobali su proizvode kozmetike Caudalie.

Promocija Gloria Glam broj 76 
Pervoi showroom, Zagreb
Fotograf Matej Dokic 091019
Matej Dokic

Promocija Gloria Glam broj 76 
Pervoi showroom, Zagreb
Fotograf Matej Dokic 091019
Matej Dokic

promocija Gloria Glam / Pervoi Showroom / Zagreb 09.10.2019. / foto: Maja Jurovic / Natasa Janjic Medancic
Maja Jurovic
Natasa Janjić Medančić

Promocija Gloria Glam broj 76 
Revija modela
Pervoi showroom, Zagreb
Fotograf Matej Dokic 091019
Matej Dokic
Revija u Pervoi Showroomu

Uz novi broj Gloria Glam magazina koji je stigao na kioske očekuje vas i poklon - Moschino ženski parfem Toy 2, dok su naši uzvanici mogli isprobati i mušku verziju Toy Boy. Kako smo se proveli, donosimo u galeriji.

Linker
20. travanj 2024 08:04