Vedran Peteh
GLAM PROMOCIJA

Oskarovci na Glorijinoj izložbi i promociji magazina GloriaGLAM u Sarajevu

Već tradicionalno u sklopu Sarajevo Film Festivala održano je i otvorenje Glorijine izložbe portreta polaznika Talents Sarajeva postavljene u paviljonu na festivalskom trgu. Uz izložbu fotografija autora Mateja Dokića predstavljen je i novi broj magazina GloriaGLAM čiju naslovnicu krasi glumica Judita Franković Brdar.

Zagrebačka glumica, Judita Franković Brdar koja je na festivalu članica žirija, bila je ujedno i glavna zvijezda Glorijine zabave, gdje su se uz vina Gentille i delicije iz cateringa Zlatni lav zabavljali brojni poznati gosti. U ugodnoj atmosferi uživali su oskarovci Danis Tanović i Pawel Pawlikowski, glumac Goran Bogdan, pjevačica Hanka Paldum, dizajnerica Belma Tvico Stambol i brojni drugi.

sarajevo 12.08.2018
sarajevo film festival
na slici: judita frankovic brdar
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Glumica Judita Franković Brdar

Talents Sarajevo tjedni je program radionica i seminara na kojem mladi filmaši iz regije od starijih i iskusnijih kolega uče o razvijanju timskog rada, financiranju, produkciji i distribuciji filmskih projekata. Program je pokrenut 2007. u suradnji s Berlinale Talents, a mogu se prijaviti redatelji, glumci, scenaristi i producenti.

Linker
23. travanj 2024 09:15