Marko Grubišić
NE PROPUSTITE

Stiže novi broj Glorije Glam: Ne propustite na dar NAJ OLEARI Lasting Embrace tekući ruž za usne

Novi broj najčitanijeg lifestyle časopisa Gloria Glam od 2. kolovoza čeka vas svim kioscima i vodi na uzbudljivo putovanje na kojem vas čega pregršt zanimljivog sadržaja.

Novi broj najčitanijeg lifestyle časopisa Gloria Glam od 2. kolovoza čeka vas svim kioscima i vodi na uzbudljivo putovanje na kojem vas čega pregršt zanimljivog sadržaja.

Počevši od zvijezda naslovnice, glumice Zrinke Cvitešić koja je ekskluzivno samo za Gloriju Glam otkrila sve o svom novom projektu u Londonu, ali je i otvoreno progovorila o ljubavi, majčinstvu, istinskoj sreći, životu izvan Hrvatske te opisala kako gleda na svoje četrdesete u koje je upravo zakoračila. Jednako iskren bio je i glazbenik Petar Grašo koji je u pauzama od koncerata svoje ljetne turneje, odvojio malo vremena, isključio mobitel te samo za čitatelje Glorije Glam podijelio svoja intimna razmišljanja. Svoj mobitel isključila je i intendantica Dubrovačkih ljetnih igara, Dora Ruždjak Podolski i u jednom od svojih najotvorenijih intervjua između ostalog progovorila o položaju žene u današnjem društvu.

Na stranicama posvećenim ljepoti koje obiluju trendovima i inspiracijama u make-upu, svijetu mirisa, njezi kože, doznat ćete i što se zapravo događa s kožom na suncu te koji vas noviteti čekaju na jesen. Potom se prepustite stilskom putovanju na kojem vas čekaju dizajnerski komadi koje ćete obožavati, ali i uzbudljive modne priče. Jednako vas uzbuđenje čeka i u poslovnom prostoru estetskog kirurga Siniše Glumičića koji nalikuje luksuznom boutique hotelu. Impresivno i očaravajuće je i imanje dizajnera Massima Ferragama Chopard koje se smjestilo u Toskani i s nogu oborilo brojne poznate i slavne. Novi broj obiluje i bogatim menijem gastro priča s kojim ćete okusiti istinski hedonizam, ali i istinski luksuz. Nemojte preskočiti ni stranice na kojima ćete upoznati sve čari Stockholma, a nakon toga i svijet gadgeta i auto novosti. To je samo dio bogate lifestyle lepeze zvane Gloria Glam koja vas čeka na svim kioscima i koja će vas rashladiti u ove tople ljetne dane uz dar: NAJ OLEARI Lasting Embrace tekući ruž za usne.

POŽURITE NA ONLINE KIOSK I UŽIVAJTE U ČITANJU MAGAZINA JOŠ DANAS!

Linker
26. travanj 2024 13:02