Matea Smolčić Senčar
ELIZABETA BRODIĆ

Nova TV zvijezda krasi naslovnicu Glorije IN Specijal: Nikada ne bi izašla u trenirci, a uvijek je spremna potrošiti na kaput i traperice

Zvijezda novog broja magazina Gloria IN Specijal je zagrebačka glumica kojoj je jesenska shema donijela status zvijezde, a s nama je otkrila da je vrlo uspješna i u ulozi modela.

Najveća ljubav 24-godišnje glumice Elizabete Brodić je kazalište stoga ona ni tijekom studija na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, ni nakon što je lani diplomirala, nije planirala angažman u - sapunici. Ipak, prihvaćanje glavne uloge borbene Lole u telenoveli "Drugo ime ljubavi", koja se otpočetka rujna prikazuje na Novoj TV, za nju je bilo posve logično i profesionalno vrlo izazovno. Osim što je od jutra do večeri snima na različitim lokacijama u Hrvatskoj, to je i jedini glumački format u kojem se dosad nije okušala, a nije joj bio nikakav problem u pretrpani raspored "ubaciti" i snimanje editorijala za Gloriju IN Specijal.

– Sama pomisao na fotografiranje za mene je stresna, no na kraju sve ispadne odlično. Mislim da sam dobar model jer se nikad ne bunim i potpuno se prepuštam procjeni profesionalaca. Ako njima nešto izgleda dobro, izgledat će i meni - objašnjava Elizabeta, od ove jeseni i zaštitno lice domaće tekstilne marke Diadema. A bila je oduševljena i modnim kombinacijama osmišljenima za editorijal Glorije IN Specijal, osobito zato što i sama voli odjeću jarkih boja koje bude optimizam. Gradom baš nikad ne bi prošetala u trenirci, a najbolje se osjeća u trapericama, gležnjačama i košulji ili majici s printom. Uvijek je spremna potrošiti na traperice, kaput ili cipele, a priznaje da često “krade” stvari od mlađe sestre Margarete koja je, kaže, prava modna stručnjakinja.

Modni editorijal s novom TV zvijezdom očekuje vas u novom broju Glorije IN Specijal, uz koji ne propustite na dar jednu od maski za lice prirodne kozmetike Apivita namijenjenih svim tipovima kože.

Linker
25. travanj 2024 02:01