Nova Gloria IN

Optimizam na ženski način: Inspiracije i entuzijazma nam ne nedostaje, samo ih treba znati probuditi

U novom broju Glorije IN pripremili smo vam inspirativni vodič kroz najnovije modne i make-up trendove, ideje za mali redizajn doma, ali i dvije pozitivne domaće priče koje pokazuju kako možemo hobi pretvoriti u posao.

Buđenje života - to je bila mantra tijekom pripreme novog broja Glorije IN, čiju naslovnicu krasi cvjetna haljina iz kolekcije za aktualnu sezonu kuće Marc Jacobs.

Cvjetni motivi asociraju na raskošne vizure koje u ovo doba godine možemo vidjeti u šetnji prirodom, ali i, simbolično, predstavlja optimizam - i njegovo jačanje s popuštanjem epidemioloških mjera.

Zato predlažemo top komade s floralnim motivima koji djeluju vrlo sugestivno na naše raspoloženje, potencirajući u nama ženstvenost i zaigranost. Baš kao i rublje pastelnih boja no izazovnog kroja, koje ćemo u ovo kasno proljeće poželjeti nositi ispod odjeće.

S druge strane, nove kolekcije šminke sugeriraju da bismo s make-upom na očima trebali biti vrlo odvažni: kapci se boje intenzivno plavim olovkama, eyelinerima i sjenilima, nijansama s kojima evociramo osjećaj opuštenosti u vrijeme ljetnog godišnjeg odmora. Okus mora, pak, prizivamo receptima za pripravu jela sa školjakama, a osjećaj relaksiranosti intenziviramo pričom o jastucima za meditaciju Jasminke Fuchs, čiji je brend Kreativni brlog dobar primjer kako hodi pretvoriti u posao koji donosi zadovoljstvo. Slično je i s ekipom koja stoji iza Svevida, prve "video na zahtjev" platforme za gledanje regionalnih filmova i serija.

Ovi filmski entuzijasti za Gloriju IN ispričali kako kroz kroz svoj servis planiraju vratiti audiovizualne klasike u život, a bazu nadograđivati novim naslovima, na taj način demonstrirajući kako je, zahvaljujući kreativnim ljudima, Hrvatska u tijeku sa svjetskim trendovima.


Novu Gloriju IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutranji list ili online, jer vam donosimo ove teme:

MAJMUNSKA POSLA Zov divljine na odjeći i modnim dodacima

MAKSI HALJINE Sve za večernji izlazak za pamćenje

CVJETNA BAJKA Modeli iz novih kolekcija posuti laticama

PASTELNO RUBLJE Boje sladoleda i izazovni krojevi ispod odjeće

SVIJET JASTUKA JASMINKE FUCHS Kako nastaju modeli za jogu i meditaciju punjeni heljdom

BOJE U DOMU Detalji jarkih nijansi koji unose pozitivnu energiju

GASTRO: ŠKOLJKE NA STOLU Jela s vongolama, dagnjama i jakobovim kapicama

KREATIVNA ZONA Ekipa koja je pokrenula prvu digitalnu platformu za gledanje regionalnih filmova i serija

Linker
16. travanj 2024 11:31