instagram
IKON@

Kako je posao fitness influencera postao jedan od najunosnijih

Zdrav život, raznolika prehrana i tjelovježba formula su za zdravlje, a kada to sve ukomponirate u jedan profil dobivate i poslovni uspjeh. Naravno, u pitanju su fitness influenceri koji postaju sve traženija kategorija kod oglašivača i brendova.

Još su i naše bake govorile kako je u životu jedino bitno imati zdravlje, a savršena ravnoteža psihičkog i fizičkog zdravlja postala je želja svih nas. I upravo iz tog razloga došlo je do procvata fitness influencera koji nas vode kroz raznolikost zdrave prehrane, vježbi koje možemo svi odraditi pa do savjeta koje stvari vam trebaju za odlazak u teretanu.

A postoji li bolja opcija od besplatnih savjeta stručnih osoba koje imaju vlastite profile na društvenim mrežama? Očigledno ne. Trend zdravlja i unutarnje ispunjenosti automatski je doveo do booma fitness profila, a među njima na svjetskoj sceni svakako među najpoznatijima Kayla Itsines.

Kaylu trenutno na Instagramu prati preko 10 milijuna ljudi, a ova privatna trenerica je preko svojeg profila ostvarila zavidnu karijeru čija se vrijednost trenutno procjenjuje na više od 46 milijuna dolara. Početak je bio vrlo jednostavan, kao osobna trenerica započela je s izradom personaliziranih programa vježbanja za određene dijelove tijela, na svom profilu je objavljivala fotografije svojih korisnica prije nego su krenule s vježbama i rezultatima nakon i lavina je krenula.

Kaylu je počelo pratiti sve više ljudi, a zatim je izbacila aplikaciju s vlastitim programima vježbanja po simboličnoj cijeni i fitness carstvo je stvoreno.

Jedan od najpopularnijih trendova u čitavom svijetu je biti fit, a influenceri koji rade upravo u toj kategoriji imaju sve veći i veći broj pratitelja iz dana u dan.

Linker
18. travanj 2024 07:44