Jeste li nabavili svoje flatformice?

Pročitajte cijeli članak:

Dolaskom visokih temperatura dolazi i vrijeme za lakšu i otvoreniju obuću. Ovog ljeta, ulicama vladaju nikada popularnije platforme ravnog džona – “flatform” sandale.

Flatformice su udoban i neodoljiv nastavak trenda povišenih cipela, a zahvaljujući praktičnoj ravnoj platformi i neobičnom dizajnu, postale su idealan statement komad ljetne sezone. Intenzivne boje, prirodni materijali i metalik odsjaji još su neki od vodećih trendova koje je hrvatski brend Guliver vješto iskombinirao u dva odlična flatform modela.

Njihove flatformice dolaze kao natikače sa zlatnom, ravnom platformom i kožnim remenom u modroj, crvenoj, indigo, žutoj, tirkiznoj i konjak smeđoj boji, te kao sandale u crnoj i srebrnoj varijanti s kožnim vezicama i srebrnom platformom. Jarki kolorit i metalik detalji oba modela plijene poglede, a koža vrhunske kvalitete i udoban dizajn natikača i flatformi, proizvedenih u Hrvatskoj skladu s najvišim standardima, garantiraju najglamuroznije ljetne šetnje. U našoj galeriji pogledajte modele iz ljetne kolekcije!

Linker
19. travanj 2024 06:13