RASKOL NA SETU

JAMES BOND OSTAO BEZ REDATELJA Čuveni oskarovac Danny Boyle odustao od režiranja 25. nastavka filma: 'Odlazi zbog kreativnih razlika...'

Danny Boyle
 Russell Cheyne / REUTERS
 

Redatelj Danny Boyle povlači se iz stvaranja idućeg nastavka James Bonda, a kao glavni razlog navodi "kreativne razlike".

Boyle je trebao režirati 25. nastavak čuvene filmske franšize, no nakon mjeseci spekulacija vijest da to neće raditi potvrđena je na službenom Twitter profilu ovog filma.

Među onima koji su potvrdili da oskarovac Boyle odlazi je i glumac Daniel Craig, koji bi tajnog agenta trebao utjeloviti po peti put, a u objavi su mu se pridružili i producenti Michael G Wilson i Barbara Broccoli.

- Michael G. Wilson, Barbara Broccoli i Daniel Craig danas su objavili da je zbog kreativnih razlika Danny Boyle odlučio da neće režirati Bond 25 - stoji u Twitter statusu filma.

Inače, 25. nastavak filmskog serijala u Velikoj Britaniji će premijerno biti prikazan 25. listopada 2019. godine.

BERLIN, GERMANY - OCTOBER 28:  Actor Daniel Craig attends the German premiere of the new James Bond movie 'Spectre' at CineStar on October 28, 2015 in Berlin, Germany.  (Photo by Adam Berry/Getty Images for Sony Pictures)
Getty Images for Sony Pictures

Posljednji James Bond zaradio 880 milijuna dolara od prikazivanja u kinima

Dvadesetpeti film iz James Bond franšize, čiji je vlasnik MGM je trenutno u pretprodukciji te se premijera očekuje u studenom 2019. Boyle je režirao film "Milijunaš s ulice" iz 2008., koji je dobio osam Oskara, a u svibnju ove godine je objavljeno da će biti redatelj novog Jamesa Bonda. Tada su producenti Broccoli i Wilson u izjavi rekli da je Boyle "iznimno talentiran".

Također, producenti su objavili da će Craig igrati Jamesa Bonda po peti put.Produkcija je trebala započeti u prosinac u Londonu.

James Bond franšiza je jedna od najvrijednijih u filmskoj industriji. Posljednji iz franšize, film "Spectre" iz 2015., koji je režirao Sam Mendes zaradio je 880 milijuna dolara od prikazivanja u kinima. Mendes je režirao i "Skyfall" iz 2012., koji je zaradio preko milijardu dolara. (HINA)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 01:03