ZVIJEZDA ‘AQUAMANA‘

Jason Momoa progovorio o neuspjesima u svojoj karijeri: ‘Taj film je velika hrpa govana‘

Jason Momoa

 The Mega Agency/Profimedia
‘Bio sam dio mnogih stvari koje su stvarno bile loše i filmova u kojima ništa nije bilo u mojim rukama, pod mojom kontrolom‘

Jason Momoa progovorio je o neuspjesima u svojoj karijeri te o ulozi koja ga još uvijek zasmeta kada je se sjeti.

Glumac, koji glumi u nadolazećim akcijskim blockbusterima kao što su "Aquaman i izgubljeno kraljevstvo" te deseti "Brzi i žestoki", priznao je britanskom GQ-u da određeni projekt može biti ugodan za snimanje, no na kraju ne bude dobro izveden, jer stvari nisu funkcionirale u postprodukciji.

image

Jason Momoa u "Conanu barbarinu" 2011. godine

Photo Credit: Guy Roland/Picturelux/Profimedia/Photo Credit: Guy Roland/Picturelux/Profimedia

- Bio sam dio mnogih stvari koje su stvarno bile loše i filmova u kojima ništa nije bilo u mojim rukama, pod mojom kontrolom - rekao je Momoa te dodao da je "Conan barbarin" iz 2011. godine bio jedan od njih.

- "Conan barbarin" je bio jedno od najboljih iskustava, no pretvoreno je u veliku hrpu govana - izjavio je 43-godišnji Momoa.

Momoa nije ulazio u daljnje detalje i otkrio što mu je konkretno smetalo kod njegove verzije "Conana barbarina", no nije iznenađujuće da se tako osjeća. Film, za razliku od izvornih verzija iz osamdesetih s Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi, nije uspio na kino blagajnama i poprilično je loše ocjenjen na filmskim stranicama diljem interneta.

image

Jason Momoa u "Conanu barbarinu" 2011. godine

Photo Credit: Simon Varsano/Picturelux/Profimedia/Photo Credit: Simon Varsano/Picturelux/Profimedia

Prilikom izlaska filma, kritičar Hollywood Reportera, Kirk Honeycutt, je napisao da "film nema nikakvu svrhu osim nasumičnog prskanja krvi, primitivnog divljaštva i S&M erotike".

- Film je zatupljujuć i glup, s glavnim junakom koji se ne razlikuje od njegovih negativaca - napisao je Honeycutt u recenziji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 02:46