‘UJEDINITE SE‘

Gustafi na Božić slave 43. rođendan, u šatoru na rukometnom igralištu u Kanfanaru. Proslava traje nekoliko dana

Gustafi, 2021.

 Ivana Nobilo/Cropix
Gustafi su u Omladinskom domu u Vodnjanu odsvirali svoj prvi koncert. Na koncertu koji počinje u ponedjeljak gostuje i Atomsko sklonište

Uz klasično božićno raspoloženje, Gustafi i brojni ljubitelji tog dugovječnog istarskog benda imaju i dodatni razlog za slavlje. Naime, na sam Božić prije točno 43 godine Gustafi su u Omladinskom domu u Vodnjanu odsvirali svoj prvi koncert. I od tog dana na Božić održavaju svoje rođendanske koncerte diljem Istre, a već četvrti put zaredom ugostit će ih matična Općina Kanfanar.

Dakle, 25.12. s početkom u 19.30 sati u šatoru na rukometnom igralištu u Kanfanaru održat će višesatno rođendansko druženje i slavlje svih ljubitelja lika i djela Gustafa. U programu će učestvovati i sve njihove frakcije Gustafa, odnosno sastavi Banditi, Veterinari, Mamuti i Edi Eastr Trance Blues. Gustafi tradiconalno za Božić na pozornicu dovedu i goste, a ove će to godine biti i neuništivo Atomsko sklonište. Bit će to jedan od rijetkih zajedničkih nastupa tih dvaju legendarnih istarskih bendova.

Summit svih gustafofila, kako nazivaju taj event, okupit će, kao i svake godine, brojne fanove željne zabave uz Gustafe; sve pod sloganom GUSTAFI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE I DOJDITE U KANFANAR!!! Moći ćete čuti presjek djelovanja kroz godine, ljude koje dugo niste vidjeli u Gustafima, brojne glazbenike, neviđen broj puhača, goste, ali i prijatelje koje dugo niste sreli, neke i od mladosti. Tako to bude svake godine.

Koncert će biti posebno nabijen emocionalnošću i energijom, posebna svetkovina za sve, a i sami Gustafi najavljuju ludu “štalu”. Koncert će se snimati uživo video i audio opremom kako bi ostao kao dokument za buduće generacije. Organizaciju eventa potpisuju Udruga Gustafi i Općina Kanfanar.. Okupljanje započinje u 19 sati, koncert otvaraju Banditi u 19.30 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:37