LIVE STREAM

Saša Antić kao TV voditelj: Novi album "Škrinja" promovirat će u kontakt emisiji na Facebooku

Saša Antić
U petak, 20.11., u 20:20 sati, na Facebook stranicama Jutarnjeg i Dallas recordsa, moći ćete uživati u sat vremena vrhunske zabave

Ostalo je još samo tri dana do dugo očekivane live stream promocije albuma "Škrinja" Saše Antića aka Alejuandra Buendije.

U petak 20.11 u 20:20 na Facebook stranicama Jutarnjeg i Dallas recordsa moći ćete uživati u nešto više od sat vremena vrhunske glazbe i odličnog showaa kojeg će za vas, u formi TV emisije, pripremiti poznati splitski TBF glazbenik. U studiju će ugostiti zvijezde domaćeg hip-hopa s kojima je surađivao na albumu, kao i goste iznenađenja, regionalno uspješne hip-hopere.

“S ponosom i neskrivenim zadovoljstvom želim objelodaniti kako u petak 20. 11.2020 izlazi moj novi album, Alejuandro Buendija - “Škrinja” u izdanju Dallas Records-a. Istog dana u 20:20 u produkciji Play Studija možete pratiti live stream predstavljanje albuma na Facebook stranicama Jutarnjeg i Dallasa. U opuštenoj i spontanoj atmosferi, u formi mozaične kontakt tv emisije, ugostit ću drage ljude s kojima sam surađivao u izradi albuma, između ostalih bit će tu i Kandžija i Magellano. Puštat ćemo redom pjesme s albuma uz pripadajuće spotove i prateće videe i odgovarati na pitanja gledatelja. U emisiji će biti premijerno pušten i video spot za pjesmu Gang bang 2020 u režiji Dragana Đokića, a tu je i još par iznenađenja koja vam naravno neću otkriti. Vidimo se u petak”, kaže Saša.

Album “Škrinja”, koji će uskoro biti predstavljen javnosti, nastajao je za vrijeme karantene. Na albumu prevladava društvena tematika kroz vrhunsku liriku i puno crnog humora, a riječ je o pjesmama koje su nastale u posljednjih pet godina.

“Škrinja je nastala jednostavno. Htio sam realizirati neke muzičke ideje u stilovima u koje nisam dosad ulazio i zadovoljan sam kako je to ispalo. Također na par pjesama sam više nego inače radio na interpretaciji i gađao pravu nijansu emocije.”, naglašava Saša Antić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:07