Najavljen Marvel Heroes 2015

Gazillion Entertainment je najavio vrlo brzi izlazak njihove nove Marvel Heroes igre koju u prodaji očekujemo već 4. lipnja. Razlog brzom izlasku igre nakon ove najave je prva obljetnica Marvel Heroesa koja se obilježava na isti dan. U nastavku pogledajte screenshotove i trailer iz igre.

Izdavač kaže kako će Marvel Heroes 2015 biti značajan korak naprijed u ovoj franšizi te da igra uključuje značajna poboljšanja u odnosu na originalni naslov.

Uz roster koji se uvijek proširuje, dodani su novi modovi, a upravo za obljetnicu će igrači dobiti priliku sudjelovati u end-game raidovima gdje će se moći boriti protiv jednog od najvećeg demona, Surtura.

David Brevik iz Gazilliona je izjavio sljedeće:” Marvel Heroes 2015 lijepo prikazuje sve što smo uspjeli postići s jednim imenom. Dogurali smo daleko od originalnog izdavanja igre još prije godinu dana, a sada izlazak Mavel Heroes 2015 igre, uz našu masivnu proslavu godišnjice, obilježava početak nečeg još boljeg. Bilo da se radi o obrani X-Mansiona ili dodavanju omiljenog super-junaka u vaš tim, s uzbuđenjem nastavljamo ispunjavati očekivanja zajednice. Iskreno vjerujemo da poboljšavamo našu igru više nego bilo koji naslov koji se ponavlja tijekom godina. Dodatak godine u imenu nove igre samo produžava našu obavezu da nastavimo dobar posao.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 18:29