SELIDBA

Životni zaokret Novaka Đokovića - odselio se iz Monte Carla i počastio vilom od 10 milijuna eura!

Novak Đoković se preselio u Marbellu
 Profimedia
Fotografije vile s 9 soba i 8 kupaonica i ranije su kružile društvenim mrežama i posvjedočile u kakvom će raju živjeti teniski as

Pred Novakom Đokovićem je vjerojatno ključna sezona u njegovim nastojanjima da dostigne Federera i Nadala po broju osvojenih Grand Slam turnira i preuzimanja titule 'najboljeg svih vremena'.

image
Vila u Marbelli
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Prvi tenisač svijeta u Srbiji je već počeo s pripremama za 2021. godinu, ali jasno je da u svojoj domovini Nole neće imati mir koji mu je potreban za tako delikatan zadatak. Zato se Đoković odlučio na veliki životni zaokret.

image
Novak i Jelena Đoković
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nakon godina života u Monte Carlo, Nole se odlučio preseliti na jug Španjolske, točnije u Marbellu! Srbinu ovo mjesto nije nepoznanica, tamo je boravio i tijekom prvog vala pandemije, ali očito mu se svidjelo i na kraju je odlučio iskeširati 10 milijuna eura za prekrasnu vilu u elitnom dijelu Marbelle.

image
Vila u Marbelli
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Fotografije vile s devet soba i osam kupaonica i ranije su kružile društvenim mrežama i posvjedočile u kakvom će raju živjeti teniski as. Pogled iz vile baca na more i brda, a u dvorištu ima teniski teren i bazen. Također, u sklopu kuće je i privatni spa centar opremljen saunama i jacuzzijima...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:52