Instagram
proljetna promjena

Ella, Lana, Maja... Šest poznatih dama se ošišalo i to vrlo slično

Čim su stigli topliji dani, mnoge trendseterice su odbacile kapute i odlučile se na veliku promjenu - barem onu u kosi.

Ljubiteljice noviteta u modi i kosi bacile su se u ruke stručnjaka. Mnoge poznate dame su se odlučile za svježe frizure koje se uklapaju u savršeni ležerni dnevni look, a u nekoliko poteza pretvaraju se u elegantni večernji stajling.

Novom frizurom hvali se pjevačica Lana Jurčević koja sada podsjeća na voditeljicu Antoniju Blaće. Kosa do ramena, blagi valovi i šiške od sada su njezin zaštitni znak.

Hair by @ruzaessentials Šiškice i i nova bojaaa

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Poput djevojčice izgleda i Maja Šuput zahvaljujući popularnom kratkom bobu. Prepuna noviteta Maja je nakon objave zaruka i nove frizure, predstavila i novu pjesmu 'Ilegalno'.

Manekenka koja je dugo živjela izvan Hrvatske Kristina Šalinović već je nekoliko puta mijenjala svoju frizuru. Kako i ne bi, kada je Kristina i sama frizerka, a njezine promjene su joj najbolja reklama kod klijentica.

Osvježenje za kosu potražila je i Ella Dvornik. Blogerica i majka si je nedavno podarila izlazak na Bipa Fashion.hr-u i pokazla kako je svoju kosu obojila u roza boju. Osim toga na novu frizuru je nagovorila i svog izabranika Charlesa.

Za potrebe snimanja Antonija Stupar Jurkin je stavila periku i postala atraktivna brineta sa šiškama.

Osim što Marijana Mikulić objavila da je ponovno trudna i čeka treće dijete, prepustila se rukama stručnjaka i drastično odrezala svoju dugu kosu.


Linker
25. travanj 2024 21:03