Profimedia, AKM-GSI
zadovoljna rezultatom

Eva Longoria pokazala kako vježba: 'Žene, ovakvih 30 minuta je dovoljno'

Sedam je mjeseci prošlo otkako je zvijezda 'Kućanica' Eva Longoria u Los Angelesu rodila sinčića. Vrlo je brzo vratila staru kilažu, no nije izgled jedini razlog zbog kojeg vježba već je svjesna koliko svakoj ženi znači vrijeme za sebe.

'Malo motivacije na ovaj ponedjeljak za sve nas mame. Trideset minuta dnevno - jer mi to zaslužujemo, drage žene', napisala je pokraj video priloga na svom Instagram profilu holivudska glumica Eva Longoria, a koji prikazuje za kakav se težak način vježbanja odlučila. Na posebnoj spravi vuče teške utege, a uz nju je cijelo vrijeme njezin osobni trener koji je bodri da ustraje.

Longoriji definitivno nije do smijeha tijekom svih tih 30 minuta, jer se itekako oznoji na treningu, no ipak se trudi vježbati vedra duha. Ta kako i ne bi bila zadovoljna, kad su rezultati tu: samo sedam mjeseci nakon što je rodila svoj prvo dijete, i to u 44. godini života, izgleda vitko i zategnuto kao prije porođaja. Svjesna je još jednog velikog benefita tjelesne aktivnosti, a to je dobro raspoloženje koje je još jedan od razloga zbog kojih svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a osobito novopečenim majkama, savjetuje svakodnevno vježbanje.

Vježba i u parku:

EXCLUSIVE: Eva Longoria and baby Santiago perform an excercise routine in the park after a morning walk. 
 ***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
15 Sep 2018, Image: 386808291, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Eva vježba u parku

Longoria je prvo dijete dobila s medijskim mogulom Joseom Bastonom. Brak s bogatim Meksikancem treći joj je i baš kako se ono kaže - treća sreća.

Eva Longoria and husband, Jose Baston were spotted while out for a brief stroll in Beverly Hills.  The very pregnant Eva appears ready to welcome her new child any day now.  Thursday, June 7, 2018  X17online.com
X17online.com

Linker
18. travanj 2024 21:49