BEAUTY AVANTURA

Fantastičnih 5 beauty proizvoda za ovo ljeto

Postoji li išta senzualnije i ljepše od njegovane i zdrave kože? Posebice ljeti, kada smo više izloženi suncu i moru, a naša koža poprima prekrasnu brončanu nijansu. Stoga vam donosimo najbolje proizvode koji će vaš izgled učiniti još ljepšim, ali i mirišljavijim

Zaštita od sunca je od esencijalne važnosti i stoga na plažu nemojte ni pomisliti otići bez zaštitnog faktora. Eucerinov sprej idealna je opcija za sve tipove kože, a osim što je iznimno lagan, on štiti i umiruje kožu, uključujući i onu sklonu aknama i upalama.

Nakon povratka s plaže slijedi tuširanje, a već pod tušem možete nahraniti kožu pomoću L'Occitane ulja od badema koji će vas odmah osvojiti svojim božanstvenim mirisom, ali i svilenkastim osjećajem na koži poslije tuširanja.

Sunčanje, more i sol dodatno isušuju kožu, a koža lica posebno je osjetljiva stoga je nakon tuša najbolje nahraniti kožu Darphinovim serumom. Njegova formula sjedinjuje čak sedam esencijalnih ulja koja čine moćnu formulaciju za fantastičnu hidrataciju, energiju i blistavosti kože. Ovo je zasigurno jedan od beauty top otkrića ove godine.

Preplanulost lica naglasite dodavanjem malo boje pomoću Dior rumenila koji će vašem licu pružati poseban ljetni sjaj, a odgovara baš svakom tipu i boji kože. Svoj dnevni beauty ritual zaokružite novim neodoljivim Pradinim mirisom koji je baš poput ljetnog bombončića, a uz njega ljeto na sebi možete nositi i na uzavrelom gradskom asfaltu!

Ove beauty ljepotice možete pronaći u City Centeru one gdje još uvijek traju vruća ljetna sniženja, a ako vam je potrebna dodatna inspiracija, nju ćete zasigurno pronaći na City Mix&Match.

Linker
15. travanj 2024 11:12