CANNES, FRANCE - MAY 14: Meryem Uzerli attends the screening of
WireImage
CANNES, FRANCE - MAY 14: Meryem Uzerli attends the screening of
WireImage

Luksuz na crvenom tepihu

Hurem se na licu ne vidi privatna drama: Zadivila je cijeli Cannes

Zvijezda megapopularne turske serije 'Sulejman Veličanstveni', Meryem Uzerli, koja je utjelovila sultaniju Hurem, nakon privatne drame koju je uspješno prevladala, blista kao nikad do sada.

Turska glumica Meryem Uzerli (34) nakon privatne drame, sada je opet sretna. Nedaće u privatnom životu rezultirala je teškom depresijom  i povlačenjem iz javnosti.  Njezino teško zdravstveno stanje bilo razlog zbog kojeg je napustila snimanje serije 'Sulejman Veličanstveni'. Tada je iz Turske otišla u Berlin na liječenje. Sve je krenulo nizbrdo kad joj je njezin tadašnji partner, 17 godina stariji biznismen Can Ates, trudnoj rekao da ne želi dijete s njom jer se on već ostvario kao otac. Naime, iza sebe je imao dvoje djece i više dugih veza te je rekao da će im dijete 'sve pokvariti'.

Ona je ipak odlučila roditi, no ništa nije moglo spasiti njihov odnos, osobito nakon što su ga ubrzo počeli povezivati s drugim ženama. Proteklih četiri godine Meryem Uzerli donijele su ispunjenje i sreću uz kćerkicu Laru.

Danas je Meryem jača nego ikada, a njezino zadovoljstvo izvana itekako se moglo vidjeti na crvenom tepihu u Cannesu.

CANNES, FRANCE - MAY 14: Meryem Uzerli attends the screening of
WireImage

Lijepa glumica nosila haljinu turskih dizajnerica Raisa&Vanessa koje su poznate po svom osebujnom stilu. Iza imena Raisa &Vanessa Sason stoje dvije sestre blizanke koje su završile dizajn na prestižnom London Fashion Collegeu. Poznate su po svojim mračnom, senzacionalna i luksuznom stilu.

Raskošna haljina kao da je stvorena za glumicu koju je proslavila uloga turske sultanije. Meryem je hodala u haljini koja je cijela okićena Swarovski kristalima, a glumica je zbog raskoša uspjela biti i više nego primijećena na crvenom tepihu na 71. Cannes Film Festivalu.

CANNES, FRANCE - MAY 14: Meryem Uzerli attends the screening of
Getty Images

Meryem Uzerli

Dan ranije pojavila se, također na kanskom crvenom tepihu, u raskošnoj haljini koja je pokazala svu ljepotu njezina tijela, a nosila je potpis Barış Avcı:

 

Tagovi