Profimedia, AKM-GSI
BEZ SRAMA

Jessica Alba pokazala lice prije i poslije nanošenja šminke

Ljepotica svjetskoga glasa, trendseterica koju se prati u stopu, poduzetnica, obožavana TV i filmska glumica, supruga i mama dviju djevojčica – jedna je Jessica Alba! Od njezinih 11 milijuna Instagram pratitelja, više od pola milijuna ih je u nekoliko sati pogledalo ovaj kratki video clip, a uslijedili su i brojni komentari, uglavnom pozitivni.

'Lijepa si kad se našminkaš, ali uvijek biram prirodnu ljepotu', 'Sviđa mi se tvoja iskrenost kad je tvoj prirodni izgled u pitanju', najčešći su komentari pokraj spojenih fotografija koje prikazuju lice Jessice Albe, u krupnom planu, prije i poslije nanošenja šminke.

Razlika je očigledna, a ovako iskren istup pred milijunsku publiku doista je za svaku pohvalu jer je time skinula masku savršenstva, onu masku kakve nose brojne poznate osobe, a koje iskrivljuju sliku stvarnosti i nerijetko frustriraju obične žene.

Jessica Alba je i uspješna poduzetnica na čelu tvrtke 'The Honest Company' koja proizvodi ekološke pelene i proizvode za bebe, a majka je i dviju kćeri. Iste godine kad se udala za Casha Warrena, 2008, rodila je prvu kćer Honor Marie, a Haven Garner na svijet im je došla 2011.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Linker
23. travanj 2024 09:52