Kontroverzna izjava

Kim Kardashian razljutila svijet izjavom o svojoj novoj frizuri

Beba je stigla kući, malena Chicago West ima tek dva tjedna, ali mama Kim Kardashian ima vremena i strpljenja za smišljanje novih frizura, ma koliko zahtjevne bile. Ovaj put reality zvijezda odlučila je kopirati Bo Derek.

Kim Kardashian pokazala je novu frizuru: 'Odlučila sam se za pletenice Bo Derek i sasvim sam se uživjela', rekla je u krakom videu kojeg je objavila na svom Snapchat profilu. Za jezik je ovom izjavom povukla toliko svojih pratitelja, da se pokrenula prava rasprava pri kojoj su tema razgovora postale pletenice, a ne Kim.

Većina ih je osudila izjavu 37-godišnje zvijezde jer smatraju da je originalne pletenice, kakve su izvorno nosile afričke žene (stoga se nazivaju i 'afričke pletenice'), pripisala glumici Bo Derek i time zadala pljusku afričkoj kulturi.

Bo Derek svoje je platinasto plave pletenice, ukrašene bijelim perlicama, nosila 1979. godine u filmu 'Desetka'. Bio je to nezaboravan prizor na plaži koji do danas ne prestaje inspirirati cijeli svijet.

I dok su mnogi pohvalili ovaj izgled Kim Kardashian, bilo je mnogo i onih koji su bijesno komentirali samo tu njezinu izjavu: 'Bo Derek nije izmislila ove pletenice!', i 'Nisu to pletenice Bo Derek! To su cornrows (izraz za ovu vrstu pletenica, op.a.)! Zovi ih pravim imenom, to što ih je Bo Derek nosila u filmu Desetka ne znači da je ona izmislila ovaj stil frizura!'.

Inače, izrada ovih sitnih, atraktivnih pletenica zna potrajati i po osam sati.

Braids #kimkardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats (@kimksnapchats) on

BO WEST

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Linker
19. travanj 2024 19:12