slatko i odvažno

Ako žudite za promjenom, isprobajte frizuru koja zrači francuskim šikom

  • 24.11.2019. u 19:16

  • Autor:
    • Gloria.hr

Instagram
Ako vam je duga kosa već dosadila ili samo želite osvježiti izgled, isprobajte jednostavnu frizuru koja zrači francuskim stilom.

Bob se nametnuo kao hit frizura 2019. godine i čini se da se još neko vrijeme neće maknuti s prvog mjesta omiljenih rezova. Ako ne žudite za dugom kosom već je i vas osvojila kratka frizura, jednostavnija za održavanje, inspiraciju za nešto drugačije možete pronaći na Instagram profilima blogerica koje njeguju kratki bob s baby šiškama.

Ova frizura najbolje izgleda ako je riječ o tamnosmeđoj ili crnoj kosi, a  uz crveni ruž na usnama i beretku čini veoma šik izgled. Kratki bob stiliziran u razbarušene valove kosi će dati punoću i volumen pa je ovakav look pogodan i za one s tankim vlasima. Paperjaste šiške, rezane iznad obrva odaju dojam nonšalantnog looka, a ove su sezone posebno popularan rez - otvorit će lice i istovremeno čini odvažnu i slatku frizuru.

 

 

Pristajat će onima licima manjeg oblika nosa, s izraženim jagodicama. Ovalno lice trpi svaki oblik šiški, pa tako i ove, no baby rez trebale bi izbjegavati one srcolikog oblika lica.