Profimedia
NARANČASTO-RUŽIČASTA S PLAVOM

Blorange boja u kosi - trend rezerviran za odvažne

'Tigrovo oko' ove će godine zamijeniti popularni balayage, a rose gold dobio je svoju konkurenciju u blorange boji. Još prije četiri godine sličnu je nijansu 'furala' Sienna Miller, a nakon što ju je lani isprobala Georgia May Jagger kombinacija plave i tonova narančasto-ružičaste postala je neizbježna - osobito na Instagramu.

Iako ćete ove godine teško pogriješiti s nekom od odabranih boja jer se nosi apsolutno sve, ako se želite istaknuti u društvu plavuša, crnki i brineta, rješenje je blorange. Iako zvuči poprilično čudno, izgleda odlično. Naziv dolazi od "blood orange", odnosno crvene naranče na čiju boju podsjeća.

Ipak, kombinacija "blond" (plava) i "orange" (narančasta) jednako tako može stajati iza primamljivog imena jer je blorange upravo mješavina tih dviju nijansi. Radi se o toplijoj boji od rose gold, a najbolje je to što se ne radi o jednoj specifičnoj nijansi. Naime, tonove možete prilagoditi svojem tenu i u suradnji s frizerom odabrati koji će se više isticati - ružičasti, narančasti ili, pak, breskvasti. Jedini nedostatak te boje je to što je morate redovito održavati pa vam ne gine odlazak u salon svakih četiri do šest tjedana, ali kada vidite kako izgleda i na to ćete odmah zaboraviti.

A post shared by Rae C (@rae_punzel)

Linker
15. travanj 2024 18:53