Top izbor

Boje koje će vam uljepšati kišne dane: Šest divnih nijansi koje ćemo od jeseni nositi na noktima

Modni i beauty svijet polako se sprema za jesen koja je iza ugla. Neke od najvećih ljetnih trendova popun neonskih nijansi ili pak obožavanih koraljnih, zamijenit će zagasitnije nijanse zemljanih tonova, a na noktima ćemo viđati i neke klasike poput crvene i zelene boje.

Ako volite jednostavnost, samo u nekoliko minuta možete imati cool manikuru, a ako ste vješti u ukrašavanju, hit nijanse koje očekujemo ove jeseni odlično će poslužiti kao podloga na koju možete aplicirati detalje poput folije, zakovica, perlica ili bilo što drugo. Izdvojili smo šest nijansi koje će vam uljepšati predstojeće jesenske dane.

Topla karamela

Čim stigne jesen, uskačemo u zemljane nijanse koje je obilježavaju. Među njima se posebno ističe boja karamele koja će se uklopiti u zanimljive jesenske lookove look i dati vašim noktima dozu profinjenosti, ali i vrckavosti.

Look Fantastic
Butter London Sheer Wisdom u nijansi Deep, 130,87 kuna

Opuštajuća sivo-smeđa

Pobornik ste neutralnih nijansi? Za vas je savršena sivkasto-smeđa boja laka jer ide uz sve i odlična je za svaku priliku, bilo poslovnu ili privatnu. Sive nijanse već su nekoliko sezona veliki hit pa će se i ove jeseni naći na policama drogerija.

OPI
OPI Infinite Shine u nijansi Berlin There Done That, 82,58 kuna

Klasično crno vino

Dakako, ne smijemo zaboraviti ni na najveći jesenski klasik - boju crnog vina. Profinjena, seksi i uvijek u trendu, ova boja je nezaobilazan modni dodatak za vječne klasičarke.

Feel Unique
Dior Vernis u nijansi Nuit

Narančasta poput bundeve

Za one koje vole eksperimentirati, posebno će oduševiti narančasta nijansa koja podjeća na bundevu. Bundeve su jedan od simbola jeseni, a osim što se njome možete gostiti na sto različitih načina, zašto je ne biste nosili i na noktima?

Jinsoon
Jinsoon u nijansi Hope, 113,40 kuna

Pastelna plava s pomakom

Nježne, pastelne nijanse obilježile su godinu, no uvijek je dobro osvježavati trendove. Pastelna plava s daškom bogate, mornarski modre koja se tek nazire, idealan je odabir za ljubiteljice plave boje.

Essie
Essie Lapiz of Luxury, 56,70 kuna

Zelena je nova crna

Ako volite tamne nijanse lakova, a zasitili ste se crne, zašto ne probate izrazito tamnozelenu? Na noktima će izgledati jednako zavodljivo, ako ne i više, upravo zbog divne, duboke zelene nijanse.

Nordstrom
Chanel Le Vernis u nijansi Fiction, 199,10 kuna

Linker
18. travanj 2024 17:57