promo Evelin
promo Evelin

lakše joj je otkad se ošišala

Branku Krstulović sreli smo u frizerskom salonu: 'Imam tanku kosu, česti tretmani ostavili su traga, no pronašla sam rješenje'

  • 18.10.2019. u 12:18

  • Autor:
    • Maja Ćurić

Unatoč brojnim obvezama Branka Krstulović uvijek stigne na frizuru, a njezina kosa, kako nam je priznala, zahtijeva posebnu njegu. Ipak, sretna je što se pronašla u najnovijem trendu kraće kose pa je sada češće može nositi i razbarušenu...

"Došlo mi je napraviti neku promjenu, a opet ne toliko veliku. Vidim da je i Monica Bellucci se slično ošišala, ali ja sam bila prva", rekla nam je direktorica marketinga i promocije Cinestara Branka Krstulović (44). Uhvatili smo je na na promociji novog proizvoda za njegu kose K water by Kérastase u zagrebačkom studiju Evelin, gdje nam ispričala i da je desetljećima bila vjerna dugoj kosi i tek je nedavno odlučila skratiti je.

"Imam dosta tanku kosu, i česti tretmana ostavljaju trag na njoj tako je moram njegovati i paziti, no s ovom frizurom sam zadovoljna. Jednostavnija je za održavanje. Iako je moram fenirati, tu i tamo je nosim razbarušenu i ok izgleda", rekla nam je bivša misica Hrvatske koja je bila u društvu sestre Milane Vlaović Kovaček.

promo Evelin


Sa sestrom je, otkriva, nedavno pogledala film "Joker", u izvedbi Joaquina Phoenixa koji ih je 'izuo iz cipela'.

"Film je težak, ali divan. Još bi ga jednom htjela pogledati. Ima jednu duboku poruku, baš me se dojmio. To je jedan od rijetkih filmova nakon kojeg sjedneš u kafić i još si pod dojmom. Sat vremena smo sestra i ja razmjenjivale dojmove. Takvi filmovi su rijetkost", rekla nam je Branka koja unatoč obvezama na poslu i kod kuće sa sinovima Antom i Nikom i Dinom kaže zbog dobre organizacije sve stiže.

promo Evelin