futuristički look

Charlize Theron opet ima novu frizuru koja ne pristaje svakome

LONDON, ENGLAND - APRIL 25: Charlize Theron attends the
Getty Images
Nakon što je dugo vremena bila plavuša, južnoafrička glumica početkom godine odlučila se na veliku promjenu izgleda u koji je sada unijela moderni i neobični dodatak.

Charlize Theron (43) odlučila je privući sve poglede na premijeri svog novog filma 'Zavedi me ako možeš', a u prvi plan stavila je novu frizuru.

Poznata kao plavuša, glumica se početkom godine odlučila na veliki rez pa je kosu skratila u najpopularniju frizuru godine - kratki bob, a uz to obojala je kosu u smeđu boju. Ova promjena dobro joj stoji, no sada je odlučila isprobati kako joj stoje šiške i moramo priznati da glumica zna nositi različite stilove frizura.

Kako je nastao novi look otkrio je njezin frizer Adir Abergel na Instagramu i podijelio da je riječ o umjetnim šiškama koje su dobar način za promjenu imidža bez drastičnih rezova.

"Uvijek je zadovoljstvo raditi s ovom magičnom ženom. Malo maske za kosu, zaglađeni pony rep i nove umjetne šiške i spremna je! Igrajte se s kosom, ona je najbolji modni dodatak", napisao je uz fotografiju.

Charlize je nosila kratke šiške koje su hrabar odabir - takozvane baby bangs sežu do pola čela i ne stoje svima jednako dobro. "Kao inspiracija mi je poslužila manekenka  Linda Evangelista iz 1990. godina. Ona je uvijek bila hrabra kada su frizure u pitanju, a takva je i Charlize", rekao je.

NEW YORK, NEW YORK - APRIL 30: Actress Charlize Theron attends the
Getty Images
 

Za ravne i zaglađene šiške zaslužna je četka i suhi šampon pomoću kojeg je postigao zaglađenost i moderni izgled. Futuristički i moderan izgled svakako se postiže ravnim rezom, no valja pripaziti da nisu prezaobljene, savjetuje frizer i nadodaje kako suhi šampion vraća život šiškama. Ono što valja izbjegavati kod stiliziranja su masni proizvodi blizu korijena, kazao je.

LONDON, ENGLAND - APRIL 25: Charlize Theron attends the
Getty Images

Dok je prije plavu kosu nosila u razbarušenim i razigranim izdanjima, otkako je postala brineta glumica često nosi zaglađene punđe koje joj daju dozu seksepila i ozbiljnosti.

NEW YORK, NY - JULY 20: Charlize Theron Visits
Getty Images for NBC