VIKLER I RUŽ
SAVJETI STRUČNJAKA

Choco Martini bit će top boja ove godine, dominirat će ekstenzije, a sa šiškama treba oprezno

Početkom godine uvijek se govori o promjenama i odlukama, a jedna od najčešćih je nova frizura. Bez obzira radi li se o dužini ili, pak, boji kose, stručnjaci iz salona Vikler i ruž otkrili su nam trendove za 2020., ali i kako maknuti umor i godine s lica.

HIT BOJE

I ove će se godine nastaviti neki trendovi koje smo viđali lani pa će na dobitku biti sve obožavateljice toplih nijansi i svih zemljanih tonova kose. Smeđa kose tako će biti vrlo poželjna, ali joj treba dodati malo dubine pa čokoladnu smeđu nijansu osjenčati drugim nijansama i razigrati je.

"Choco Martini" kreativni je naziv za boju kose koja nije jednolična. Pa kolorist treba dodati svjetlije, bademaste naglaske koji uz glamurozne valove, koji su i dalje IN, naglašavaju tu igru boja cijelom dužinom.

Vikler i ruž
CHOCO MARTINI

Čokoladna boja odlično se slaže i s karamel toplim kontrastima, koji kosi daju na zanimljivosti. Sjaj kose pojačajte specijalnim sprejom jer dijamantni sjaj definitivno daje svježinu cijelom izgledu, objašnjavaju stručnjaci iz salona Vikler i ruž.

/ Vikler i ruž
KARAMEL

Živu kosu crvenih tonova viđat ćete svuda u 2020. godini. I to s razlogom. Ova bogata boja izgleda zadivljujuće na svakome, zbog toplih boja koje se reflektiraju i na vašu kožu. U trendu su sve nijanse ove vatrene boje, od "ginger spice", do "rose gold" i "peach apricote".

Vikler i ruž
GINGER SPICE

I DALJE EKSTENZIJE

Izrazito duga i bujna kosa je definitivno imperativ sezone. Ekstenzije su se vratile na tron. To potvrđuju influencerice poput Elle Dvornik i Jelene Perić koje su svojoj kosi dodale željenu dužinu i volumen. Kosa koja prekriva ramena i djelomično skriva dekolte izgleda neodoljivo, a njezina punoća daje mladolik izgled. Više ne vrijedi pravilo da s godinama kosa treba biti sve kraća, naprotiv.

anti-age šiške

Kada govorimo o anti-age učinku, šiške su savršen način osvježenja lica . No tu treba poslušati savjet frizera i odabrati idealne za vaše lice. holivudske šiške, one koje nježno prate okvir lica i naglašavaju jagodične kosti te su uvijek par nijansa svjetlije, konturiraju lice i daju mladolik izgled koji želimo.

Eyebrow lift efekt

Na kraju, ne zaboravite obrve jer one su jako bitne za cjelokupan dojam. I obrve se moraju prilagođavati vašoj boji kose i biti ton ili dva tamnije, a pravilnim iscrtavanjem i oblikovanjem možete skinuti nekoliko godina s lica. Eyebrow lift efekt, prirodnog izgleda postiže se hennom za obrve kojom se iscrtava željeni oblik te se njome boje obrve i koža tamo gdje nema dlačica. Tako se postiže savršeni oblik obrva koji vizualno podiže kut oka i miče umor s lica.

Linker
19. travanj 2024 18:10