Instagram vinspireme, open_salon_concept
Idealni za svaki stajling

Dočekajte zimu sa stilom: Hladna sezona ne može proći bez pet neodoljivih nijansi na noktima

Blagdanski stajlinzi nisu potpuni bez dobre manikure. Uz klasične zimske nijanse - crvenu, bijelu i zlatnu, ove će se sezone nositi i bogati tonovi ljubičaste, zelene i plave.

Svaka sezona sa sobom donosi i nove trendove koje volimo otkrivati, eksperimentirati s njima i prilagođavati ih svojem stilu. Kao što outfit ne može biti potpun bez dobre torbice ili cipela, tako i cjelokupan stajling izgleda nedovršeno ako ne obratite pažnju na vaše nokte. U svakodnevnim prilikama naravno da nećete svakog dana nositi novu boju laka, ali od presudne je važnosti da su vaši nokti uvijek njegovani i uredni.

Kako se već nalazimo u predblagdanskoj sezoni, a zima je iza ugla, već polako počinjemo razmišljati o stajlingu za predstojeće partyje, a uređivanje ne može proći bez dobre manikure. Osim klasičnih blagdanskih nijansi poput crvene, bijele i zlatne koje stoje svima, nezaobilazne su i odvažne ljubičaste, sive i plave nijanse, kao i boja smaragda u kombinaciji sa srebrnim ili zlatnim detaljima. Pronašli smo nekoliko odličnih blagdansko-zimskih manikura na Instagramu i pripadajuće lakove kojima ih možete rekreirati.

Ultimativni klasik

Nijansa s kojom ne možete pogriješiti - klasična crvena s dodatkom šljokica ili s metalik finišem. Jednostavno pali i odlično izgleda na sve!

China Glaze Red Pearl, 42 kune

Jednostavan glamur

Vrlo jednostavna manikura s kojom ćete u trenu postići glamurozan look je kombinacija zlatne i bijele. Polovicu nokta obojite zlatnom nijansom, a ispod nje preciznim kistićem potegnite tanku bijelu crtu.

Essie Getting Groovy, Nailpolish direct, 24 kune

Cvijeće na zimski način

Ljubičaste nijanse nikada ne izlaze iz mode, baš kao ni cvjetni uzorak, pa će oboje funkcionirati i na zimu. No, pastelne ljubičaste nijanse zamijenile su one odvažne, duboke koje divno izgledaju i na kratkim i na dugačkim noktima. Kako manikura ne bi bila dosadna, jedan nokat ukrasite cvjetnim motivima u sličnim nijansama.

OPI Samurai Breaks a Nail, Notino.hr, 56,93 kune

Zelena nikad nije bila ljepša

Za one koji vole tamne nijanse, ali se odmiču od crne, smaragdno zelena je idealan izbor. Umjesto da njome obojite cijeli nokat, napravite obrnutu francusku manikuru i polumjesec na kraju nokta ostavite prazan.

Zoya Tabitha, 74 kune

Neodoljiva kraljevsko plava

Ljubiteljice plavih lakova usrećit će se s kraljevsko plavom nijansom kojoj odgovaraju detalji u srebrnoj, ali i zlatnoj boji. Ako niste vješti s ukrašavanjem noktiju, jedan ili dva nokta jednostavno obojite lakom sa šljokicama ili preko plavog laka nanesite sloj prozirnog sa sjajnim česticama.

Nailberry Maliblue, 120 kuna

Linker
19. travanj 2024 22:23