PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Post-karantenski look

Dugo ga ovakvog nismo vidjeli: Cristiano Ronaldo šokirao fanove novom frizurom

Nogometaša smo navikli vidjeti s uredno podšišanom kosom za koju se obično brine njegova djevojka Georgina, no sada se pohvalio frizurom kakvu jako dugo nije nosio, ako uopće.

Portugalski nogometni as Cristiano Ronaldo tijekom godina nosio je nekoliko različitih frizura - od kratke do malo duže, no najnovija je jako iznenadila njegove obožavatelje na društvenim mrežama. Na Instagramu je objavio fotku na kojoj pozira sa suigračem Juanom Cuadradom, a svima je za oko zapela njegova frizura, ista kakvu ima Kolumbijac.

"Što mislite o mom izgledu po uzoru na brata Panitu", upitao je Ronaldo obožavatelje i dobio hrpu lajkova i komentara. "Blizanci", "Hahahah, definitivno sad izgledaš kao on", bili su neki od pozitivnih, dok su ga, naravno, drugi kritizirali i molili da se vrati na staro.

Inače, za njegovu kosu je tijekom karantene brinula njegova djevojka Georgina Rodriguez kojoj baratanje mašinicom za šišanje nije nikakav problem.

U travnju mu je Georgina skratila skoro cijelu kosu, no slavni 'repić' nije smjela dirati.

Uratkom se Ronaldo tada odmah pohvalio na Instagramu, ponosno pokazujući kako mu zapravo niti ne treba frizer kada njegova djevojka ima sve pod kontrolom.

Prije nekoliko dana, Georgina je na društvenim mrežama pokazala veliki dijamantni prsten i tako ponovno pokrenula glasine o zarukama.

Iako nikada nisu priznali da su se odlučili na ovaj korak, i više je nego očito da par "misli ozbiljno" i da će se kad tad vjenčati. Tko zna, možda im je pandemija pokvarila planove pa nas sljedeće godine čeka spektakularno slavlje.

Čitajte i:

Što li joj je muž skrivio? Poznata glumica u karanteni napravila ono što bi se malo tko od nas usudio

Slavne muškarce izolacija je natjerala na drastičnu promjenu: Neke od njih jedva prepoznajemo

Poznata frizerka uskače u pomoć: Njezin video podučit će vas muškom šišanju u trenu

Linker
05. travanj 2024 10:47