PRATI TRENDOVE

Hrabra je! Sharon Stone se ošišala - na jako, jako kratko!

AG_830317 - Los Angeles, CA - Premiere of Pataphysical Production's
Profimedia, AKM-GSI
Kada su frizure u pitanju - ona je prava kameleonka. Svoju plavu kosu rezala je na sve dužine i uvijek je bila u korak s trendovima pa nije nimalo čudno što je i ovog puta promijenila frizuru u skladu s njima.

Otkako je postala poznata kao plavokosa seks-bomba, zahvaljujući ulozi u filmu "Sirove strasti", Sharon Stone (59) pokazala nam je da se sa svakom frizurom može biti seksepilan - važno je samo kako se nosi. Duge plave uvojke kroz godine je sve više i više kratila, a često je birala već sezonama popularan bob koji odlično pristaje svakom obliku lica. Ipak, čini se da joj je taj "siguran odabir" kad je kosa u pitanju pomalo dosadio pa je odlučila da je vrijeme za promjenu i iznenadila.

Slavna glumica, koja se trenutačno priprema za snimanje novog filma, komedije "The Last Party", sada nosi pixie frizuru -  rez koji je i njoj dobro poznat, a za koji su se još u proljeće odlučile pjevačice Katy Perry i glumica Zoë Kravitz. Ta kratka frizura ima više varijacija - duža postepena, vrlo kratka, asimetrična, izbrijana ili, pak, ona sa šiškama, a Sharon je nosi u razbarušenom stilu zahvaljujući kojem ostavlja dojam "buntovnice".

Los Angeles, CA - Sharon Stone is spotted as she arrives to the Ed Sheeran concert in DTLA. She looks unrecognizable as she shows off her new look.
Pictured: Sharon Stone
BACKGRID USA 12 AUGUST 2017, Image: 344922545, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI