Ana Radišić, Rita Rumora, Isabella Rakonić, Dorin Bajzec i Nika Matić
 Kérastase
RITA, NIKA, ISABELLA...

Hrvatske influencerice znaju koja je tajna postojane blond kose

U Orisu - Kući arhitekture poznate hrvatske influencerice nosile su reviju na kojoj su pokazale raskošne nijanse svoje plave kose.

U Orisu - Kući arhitekture poznate hrvatske influencerice nosile su reviju na kojoj su pokazale raskošne nijanse svoje plave kose.

Vlasnice savršeno njegovane kose poput Ive Jerković, Lee Mijatović, Suzy i Sarah Josipović, Korane Gvozdić, Lare Antić i Željke Molnar sudjelovale su na predstavljanju linije Kérastase koja istovremeno njeguje i neutralizira neželjene podtonove kose.

Hrvatske influencerice pokazale su svoje blond nijanse - Rita Rumora kao "ženstvena", Nika Matić kao "divlja", Dorin Bajzec kao "sexy" i Isabella Rakonić kao "nježna", a na slavlju 55. godina Kérastasea blistala je i voditeljica Ana Radišić.

Ambasador ove ljubičaste njege je poznati kolorist iz Los Angelesa Johnny Ramirez koji je stvorio tehniku pomoću koje je uspio kopirati boju kose malog djeteta na odraslim osobama, što je omogućilo ženama da izgledaju i do pet godina mlađe.

'Ovo je prva linija proizvoda koja snažno hidratizira blond kosu čineći ju mekom i lepršavom. Kérastase već 55 godina brine o kosi svojih klijentica, pruža im luksuznu njegu i iskustvo te sluša njihove potrebe', izjavila je Ana Androšević, stručna edukatorica za Kérastase.

Linker
26. travanj 2024 12:11