ZA LIJEPU I ZDRAVU KOSU

Istražili smo: Hrvatice nisu zadovoljne svojom kosom! Znate li kako si pomoći?

Kaže se kako je kosa simbol ženstvenosti i ljepote širom svijeta, ali žene dobro znaju koliko je često teško postići da bude zdrava i lijepa. Veliko istraživanje koje smo proveli s brendom Vichy Densi Solutions pokazalo je da i uz obilje tretmana i preparata koji su se do sada nalazili u ponudi, Hrvatice i dalje nisu zadovoljne stanjem svoje kose. Rezultate velike ankete, koja je provedena na uzorku od 3000 žena, donosimo u nastavku.

Žene nisu zadovoljne svojom kosom

Više od polovice ispitanica nije nimalo zadovoljno svojom kosom ili je nezadovoljno, a jednako toliko ih ima i rijetku kosu. Ovaj problem se pojavljuje zbog sve manje aktivnih folikula na koje negativno utječu vanjski faktori poput stresa, zagađenja i UV zračenja te kosa postaje sve krhkija. Tada gubi na svojoj masi i smanjuje se debljina vlasi, što je najlakše primijetiti kada svežete konjski rep.

Za ovaj problem koji je prepoznala većina ispitanica, Vichy Dercos Densi-Solutions donosi cjelovito rješenje koje ciljano djeluje na korijen i vlakno kose i time jača vlasi koje se stanjuju te poboljšava zdravlje vlasišta.

Loš opći dojam kose

Velik broj žena prema našem istraživanju ima izgled suhe ili, pak, masne kose kojoj je potrebna posebna njega. Dercos Densi-Solutions nudi sistem u 3 koraka u kojem tanku i slabu kosu čini debljom i snažnijom, jača je od korijena i poboljšava njezinu gustoću i opći dojam.

Rezultati ankete pokazali su i da ispitanice oblikuju kosu zbog dojma koji ona ostavlja. Najviše žena oblikuje kosu zbog većeg samopouzdanja, ali i zato što je ona njihov ključni dodatak ljepoti. Teško je imati visoko samopouzdanje s tankom i slabom kosom koja beživotno pada.

Kako povećati masu kose?

Korak 1: šampon

Savjetujemo da isprobate Densi-Solutions šampon za tanku i slabu kosu bez parabena, obogaćen sastojkom Filloxane za jačanje debljine vlasi i poboljšanje kvalitete vlasišta zahvaljujući 3D mreži koja obavija vlas i jača vlakno.

Korak 2: balzam

Drugi korak ove njege je balzam za povećanje debljine vlasi obogaćen sastojkom Ceramide R za jačanje strukture tanke kose. Molekule sastojka Ceramide R koje štite i osnažuju vlakno kose "cementiraju" prostor između ljuskica pojedinih folikula kose i tvore snažniju, glađu strukturu. Ne zaboravite, za razliku od uobičajenih regeneratora, ovaj se balzam nanosi od korijena duž cijele vlasi.

Korak 3: koncentrirana njega

Na kraju, kao treći korak, se nanosi koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu koja se ne ispire, djeluje na vlasište jačajući kosu od korijena i osvježavajući vlasište.

Pitajte stručnjake za savjet

Ako su vam potrebne dodatne informacije o ovom proizvodu, tretmanu ili vam je potrebno savjetovanje koji proizvod koristiti - svakako priupitajte stručnjake u ljekarnama. Prema našem istraživanju većina ispitanica proizvode za njegu kose kupuje u drogerijama, ali problem možda leži u tome što ne upotrebljavaju odgovarajuće proizvode. Nemojte se bojati potražiti savjet stručnjaka, želimo vam da budete sretne i zadovoljne!

Promo
Dercos Densi-Solutions

Linker
18. travanj 2024 19:47