the hangedit, superflynails / Instagram
bez greške

Izabrali smo deset najljepših blagdanskih manikura koje će plijeniti poglede

Ako se odlučite za crvenu, zlatnu ili zelenu boju na noktima, nećete pogriješiti jer su to klasične boje Božića koje se nose svake godine

Ako se odlučite za crvenu, zlatnu ili zelenu boju na noktima, nećete pogriješiti jer su to klasične boje Božića koje se nose svake godine

Ušli smo u zadnji mjesec 2018. godine, a blagdanska atmosfera osjeti se svuda oko nas. Ako se volite igrati bojama, zašto ne biste preselili duh Božića i na vaše nokte?

Bilo da volite jednostavnije manikure ili one nešto bogatije, u ovih deset sigurno ćete pronaći neku za sebe.

1. Šarene lizalice

Čak i ako su vam najdraži nude nokti, ovaj šareni detalj dat će im dozu zanimljivosti.

2. Zlatni listići

Zlatno je uvijek dobar izbor za blagdane, a metalik zlatne listiće nije teško staviti. Ne moraju biti previše uredni, a dobro će izgledati.

3. Crveno sa srebrnim detaljima

Božić i Nova godina ne može proći bez crvene boje koja odlično izgleda u svakoj kombinaciji. Neka vam temeljna boja na noktima bude upravo crvena, a po želji dodajte bijele ili srebrne detalje.

4. Šarene kuglice

Nokti s božićnim kuglicama vrlo su simpatični i razigrani. Ovakva manikura zahtijeva malo veću preciznost pa neće biti na odmet prepustiti se profesionalnim rukama.

5. Karirano

Karirani uzorak već je neko vrijeme hit u modnom svijetu, a na noktima također može biti zanimljiv.

6. Točke, točke, točkice

Šljokice su super, ali se teže skidaju, zato je ovakva manikura super za one koji žele blagdansku atmosferu preseliti na nokte. Ovakva manikura je vesela, ali nije napadna.

7. Geometrijski oblici

Kombinacija crvene i zlatne također nije loš izbor, pogotovo ako se malo poigrate s oblicima.

8. Sjajni vrhovi

Francuska manikura plijenit će još više pogleda u srebrno-plavoj kombinaciji. Vrhove noktiju možete obojati srebrnim lakom ili na njih zalijepiti srebrnu foliju za nokte.

9. Zvjezdice

Ovo je prilično jednostavna manikura za koju vam neće trebati puno vremena. Podloga neka bude neutralna, a na nju zalijepite zlatne zvjedice i to je to. Vrlo efektno!

10. Mat zelena

Mat nokti su vrlo elegantni i profinjeni, pogotovo u zelenoj verziji. Za dozu blagdanskog duha na par njih stavite zlatne čestice.

Linker
26. travanj 2024 08:50