Unsplash
Ako vam treba promjena

Jedna će boja kose biti apsolutni hit u 2019. godini

Nakon sive, ljubičaste i blorange boje koja je kombinacija ružičaste i narančaste, u sljedećoj ćemo godini nositi jednu nježnu i elegantnu boju kose koja podsjeća na piće kojim nazdravljamo ulazak u Novu godinu.

Novu godinu uvijek je dobro dočekali s nekom promjenom, bilo da se radilo o promjeni posla, prekidu veze koja vas ne zadovoljava, nekom putovanju ili promjeni u izgledu.

Čak i mali odmak od uobičajenog može vaš osvježiti i ohrabriti vas da se osjećate samopouzdano, a kako bolje krenuti nego s nekom bojom kose. Ako ste se zaželjeli neke drastične promjene, svakako razmislite o kosi u boji šampanjca.

Frizeri najavljuju da će upravo ta boja biti hit u 2019. godini, a radi se kombinaciji toplije nijanse plave i one nešto hladnije koja podsjeća na led.

Kako postići boju šampanjca na kosi? Ako imate tamniji korijen, tim bolje - objasnite svom frizeru da želite svijetlo-bež pramenove sa zlatnim podtonom. U slučaju da volite eksperimentirati, na temeljnu boju dodajte malo svjetlo ružičaste ili još zanimljivu nijansu ružičastog zlata. Ovo će stvoriti iluziju drugačijeg podtona, što će vašoj kosi dati dimenziju i bogatiju boju.

Linker
20. travanj 2024 13:42