Unsplash
Unsplash

Sjećanja na djetinjstvo

Jednostavna, a upečatljiva manikura koja će uljepšati sive dane

  • 05.02.2019. u 15:00

  • Autor:
    • Lea Ladišić

Nova manikura uvijek je dobar način za osvježenje izgleda, a jedna šarena savršeno će pristajati uz sive dane kojim će dati malo boja i radosti.

Trendovi u manikuri često se izmjenjuju pa nas nove ideje razvesele i inspiriraju za manikuru s pomakom. S vremena na vrijeme nije loše klasičnu manikuru zamijeniti s onom drugačijom koja možda i nije tipična za vaš stil. Na Instagramu je sve popularnija manikura koja podsjeća na dane djetinjstva - one kada smo lakirale nokte u različite boje.

Danas ovakva šarena manikura izgleda zanimljivo i svježe, osobito ako se koriste nježni tonovi. Pastelne boje omiljen su izbor kod odabira laka za nokte, a ove godine predvodi koraljna boja koju je institut Pantene proglasio bojom 2019. godine. Uz nju, uvijek su popularni nude tonovi koji danju suptilan i profinjen izgled, kao i sve ružičaste nijanse.

 

Šarena manikura jednostavna je za napraviti i ostavlja prostor za kreativnost. Izaberite nijanse iste boje ili spojite nekoliko boja za upečatljiviji izgled - izbor je na vama. Poigrajte se bojama i kombinacijama, a za  inspiraciju smo pronašli  manikure s Instagrama.

 

 

 

Tagovi